ruuby - kārtējie nakts murgi... [entries|archive|friends|userinfo]
ruuby

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kārtējie nakts murgi... [Dec. 8th, 2011|02:07 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļums tagad dzīvo pusstundas attālumā, bet ir sajūta, ka dzīvo tālu, tālu. :(
Visvairāk pietrūkst nakts vidū, kad es rakstu sasodīto eseju par securitisation, un ir sajūta, ka esmu vienīgā uz zemes virsas, kas cīnās, ka nav atbalsta.. Haha, bet ir daudz investīciju baņķieri, kas arī šobrīd cīnās! Es savienošos vienotā dziesmā ar viņiem. Un es redzēšu viņu pavisam drīz.

Šodien varbūt pieļāvu kļūdu aizrakstot e-pastu, prasot par rezultātiem. Ko uzņēmums varētu uzskatīt par neprofesionālu, kaitinošu veidu, kā kandidāts sevi pasniedz. Viņi neatbildēja. Redzēsim, kas notiks rīt/parīt.

Arī man jauki gāja Trading game finālā Londonā. Izbaudīju būt Tur, stikla sienu iekļauta, saulrieta skatu baudot no 20. stāva, gaišā, bet ietekmīgā vietā. Kaut kā patika vairāk nekā GS. Šosvētdien pieteikšos viņu 6 mēnešu praksei, ticu, ka šodienas pasākums manu cv riktīgi uzčinīs labāku.

Ok, es dodos atpakaļ pie savas esejas, mēģināšu koncentrēties, paralēli sapņojot par filmas skatīšanos sestdien, iepirkšanos, tad mierīgu pastrādāšanu bibliotēkā.. Nevaru sagaidīt Ziemassvētkus Portsmutā pie Helēnas ģimenes (Ziemassvētki pēc pilnas britu programmas!!!) un tad, protams, Jauno gadu mājās. It's gonna be Awesome. :)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]morwen
Date:December 11th, 2011 - 03:50 pm
(Link)
:]