ruuby - [entries|archive|friends|userinfo]
ruuby

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jun. 20th, 2011|11:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu ko, šis gads ir pabeigts!

Neticama sajūta, ka tiešām viss nodarīts, tagad notiek krāmēšanās/milzīgi tīrīšanas darbi. Neticami pēc gada paskatīties un saprast, ka wow, tev pat durvis jāmazgā, un boileris un vienkārši viss, ieskaitot sienas (yee), ir ar savu netīruma kārtiņu biki apaudzis (jeb wear and tear as Brits would say). Mīļums arī paveicis lielisku darbu ar manu istabas sienu, kuru laiku atpakaļ izdauzīju (ojā, es runāju burtiski, viņiem šeit sienas ļoti plānas, ko lai saka), un tagad pēc visām špaktelēšanām un šodienas krāsas izvēles izskatās 'ne pēc kā' jeb nevar pamanīt, ka vispār būtu kas jel iepriekš bijis! Neticami!

Man tagad priekšā palikušas kādas 3 dienas darbiņā ar skolēniem, tad divas apmaksātas Induction days jaunajam darbam, un tad vēl Open days Biznesa un Ekonomikas skolā, kam vēl pa vidu pārvākšanās uz jauno māju, un tad jau Latvija. Un kad atgriezīšos Anglijā, laikam pavadīšu vienu nakti jaunajā mājā un tad jau sākšu dzīvot kojās. Pirmoreiz mūžā varēšu teikt, ka man ir 3 mājas vienlaicīgi! Ā un lai arī manai istabai ir vairāki trūkumi, manā nākamajā istabā ir staigājamais skapis, kas vienkārši ir jauki.

Tāls ceļš noiet kopš 14. septembra 2010. gadā.

Bet vispār jauna dzīve priekšā. Jauna māja, jauns darbs, jauns cilvēks. Labas, pārbaudītas vērtības paliek, protams, bet forši just progresu. Ka dzīve iet uz priekšu, ka var izmest atkritumus miskastes maisā (kas ir labs simbols dzīves sakārtošanai tiešā un netiešā nozīmē), ka satikšu jaunus cilvēkus, ka būs iespēja uzņemties atbildību (kad uzzināšu savu 'lead area', noteikti pastāstīšu).

Un šis te video ir labs- Roulingas uzruna Hārvardas uni beidzējiem: http://www.ted.com/talks/lang/eng/jk_rowling_the_fringe_benefits_of_failure.html Par iešanu cauri grūtiem laikiem, par cilvēkiem, kam tavā dzīvē ir nozīme, par panākumu nozīmi, par sekošanu savai sirdij.. Kā vienmēr apraudājos šo te skatoties, bet šodien skatījos ar mazliet citu skatījumu, jo sapratu, ka esmu kļuvusi stiprāka, ja salīdzina ar gadu iepriekš, kad skatījos. In times of diversity, many things have been tested, and I'm know smarter and stronger.
linkpost comment