roskild ([info]roskild) wrote 29. Janvāris 2015, 16:15
Shodiena taada gara un mazliet izmociita. Innovations and Engineering context joprojaam ir vieniigaa lekcija, kas patieshaam interesee un aizrauj. Paareejais viss ir taads saraustiits un bez satura. Toties visu leenaam virzu uz priekshu. Shovakar sarakstiishu plaanu un pielikshu pie sienas, lai tie visi deadline acu priekshaa un es par vinjiem neaizmirstu. Jo dziive tomeer notiek aiz augstskolas un darba sienaam. Un tagad man buutu vieglaak sanjemties, kaa pavasarii, kad viss saaks ziedeet un plaukt un vieniigais ko veeleeshos ir lasiit graamatas vieteejaa parkaa un dzert latte vai alu.

Citaas jomaas ir diezgan vienmeeriigi un labi. Censhos atveeleet vairaak laika sev un mazaak kam citam. Samazinaat to stresa liimeni iekshaa. Bet es sheit laikam atkaartojos. Tomeer ir labi pierakstiit visu sev, lai peectam varu atcereeties un papeetiit savus kaapumus un kritumus no malas. Un man vienmeer patiik savilkt kopsavilkumus un apskatiities no malas.

Dazhreiz pamostos no riita ar tik milziigu vienaldziibu un skumjumu. Taadu, ka neko, neko negribaas. Jo tas milziigais sabiedriibas un lielo biznesu konveijers malj kopaa un neljauj buut sev. Un vienmeer liekaas, ka visi labaaki un visi var labaak. Un tad ir taadi riiti, kad pamostos ar tik lielisku energiju un ambiicijaam, par to, ka es varu savaadaak un tik pat labi vai labaak. Ceru, ka shis otrais variants man buus, kad modiishos uz savu interviju peec paaris nedeeljaam. Future, be good to me!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..