roskild ([info]roskild) wrote 18. Decembris 2018, 21:45
Es publiski vairs nerakstu, bet noteikti vajadzeetu. Ir bijis visaadi peedeejaa laikaa un daudz kas ir noticis/nenoticis.
Kopumaa esmu gatava beig 2018. Un to es dariishu ar fresh ink tomorrow. Mans pirmais tetoveejums. Un viss tikai taapeec ka pirms paaris meeneshiem es to sapnii redzeeju un tas dizains pie manis pats atnaaca un bija taads vienkaarshi "that's totally me". Taa nu riit ieshu triiceet salonaa. Doughnuts after.
Veel es pieregjistreejos Bumble BFF, jo man nav female friends. Un tas ir diezgan shokeejoshi. Un man nav taa ka man ljoti daudz cilveeku apkaart vajadzeetu, bet buutu jauki ka vareetu ar kaadu parunaaties, iet dzert dzhinu un atpuusties. I need a friend! So far mixed experience un par to noteikti vajadzeetu uzrakstiit, bet ar vienu duudinju man ljoti labi iet un mums buus jau treshaa satikshanaas ceturdien. And she has a dog. Win win.
Treshkaart man bija emocinaals sagurums un viss sabruka un anxiety iesleedzaas un es atradu terapeitu kursh nu ir apnjeemies mani sakaartot un man paliidzeet. Un jau piecas nedeeljas ar vinju runaajos un rokos sevii. Too many issues here!

Taada luuk mana decembra bilance.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..