roskild ([info]roskild) wrote 14. Oktobris 2017, 08:31
Labrīt! Esmu atgriezusies no četru nedēļu prombūtnes Āzijā un dzeru melnu kafiju. Fona skan reps (because sometimes a girl needs a gangsta rap and black coffee, ya know).
Četru nedēļu prombūtne bija ļoti veselīga un tieši laikā. Dzīvojos pa metropoli Singapūru un ik pa laikam izbraucu ārpusē uz džungļiem un Taizemi. Šis viss laiks manī kaut ko nedaudz izmainīja. Es vēl nezinu kas tas ir, bet es vēl uz to eju un pētu. Esmu palikusi par rīta putnu un patīk agri rīti, kad viss apkārt vēl guļ un ir kluss. Man aizvien patīk nesteidzīgi rīti un lēnām pamosties. Kopš atlidoju toties katru vakaru aizmiegu ap pusē deviņiem. Thats a bit early even for me. Bet eju līdzi savam ķermenim un ko vajag to vajag.
Kaut kad vēlāk pierakstīšu šeit manas prombūtnes highlightus lai neaizmirstas bet pagaidām man gribas vienkārši paklusēt un iet ārā ielepot to dzidro rudens gaisu kas man ļoti, ļoti pietrūka Singapūrā (paradise for the skin and hair). Nopietni mana āda un mati nekad nav bijuši tik labā stāvoklī šeit Anglijā.
Kad biju weekend getaway Taizemē, es sēdēju regeja bārā un runājos ar austrāliešiem. Pīpējām un dzērām kokteiļus un apspriedām kosmopolītismu. Kā tas ir, ka latviešu meitene, kas dzīvo Anglijā, ir atbraukusi uz Singapūru pastrādāt un ir brīvdienās Taizemē. Pasaule ir tik skaisti dažāda un, cik ļoti labi, ka tās lielumu es nekad nesapratīšu. Un par iederību-piederību-saderību es vispār domāju daudz. Varbūt par daudz.
Bet pagaidām ir gangsta rap (un es par to nemaz nekaunos) un melna kafija un visu pārējo es pierakstīšu vēlāk.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..