Par mana paura satura nolietojumu/uzsuuktspeeju/lietderiibu kopumaa dazhreiz rodas shaubas. Jo sevishkji peec shaariita eksaamena: ar reexamu sakjeepaatas Ziemassveetku briivdienas:/

Laikam jaaiet nopirkt kaut kaadu dreebes gabalu vai ziimeejamlietu, lai uzlabotu garastaavokli. Exams increase willingness to consume, thus aggregate demand and output rise, the DD curve shifts right, and Lats depreciate;p

Comments

:D
Ingai jau MSN stāv ieraksts "Merry Christmas!". Man tikai tagad davilka pēc tava pousta izlasīšanas kāpēc tā ;)

Ai, es labāk relaksēšu, nedomāšu un pietiks ar IE ķēpāties. Mums meitenēm vismaz viens bonuss, Slava izskatīgs, jums ta pavisam čābīgi ;)
Taisniiba, nav ko tur dizhi saskumt - vnk pasham bija mazliet shoks, ka nevareeja ar logjiku tur izlociities (ekonomika tai zinjaa vispaar kjeepiiga - it kaa matemaatika tur apakshaa ir, tikai baigi saveerpta & sagroziita).

Slava izskatiigs? Nezinu, man vinja "praaktis praaabljems" akcents driizaak imponee;D
Es sapratu, tu neesi gejs ;P
nekad nekait atgaadinaat;p
klau, tu uz zīmēšanām un tādām lietām uz "TU"? vai arī vnk hobijs/sirdslieta?
ujj, nu taa mana vecaa sirdssaape - ziimeet ta ziimeejos, tikai nenormaali reti sanaak tam nopietni laiku/energjiju veltiit. nu jau vairaak hobijs - roka "atrofeejusies".

bet vasaraa, piemeeram, atkal aizlaidu uz nometni, 2 nedeeljas tikai un vieniigi ziimeeju (jeej!)
Nav jau vairs ko tur pārdzīvot un stresot! Kas izdarīts, izdarīts! Arī man ir nelāga Ziemassvētku sajūta, bet nu pāragra stresošana dzīvi vieglāku nepadarīs. Tāpēc, kamēr ir neziņa, var sevi palutināt ar visu citu.

Jūnijs 2008

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba