viikends

Sestdiena - izbraucam uz skolas sporta pasaakumu Vecupes kempingaa Enguree ap 8iem. Liist, domaajams, pasaakums buus dublju vanna. Savaacam 1 liidzbrauceeju, mazliet pamaldamies peec nepareizas nogrieshanaas, bet kopumaa tiiri veiksmiigi aizbraucam.
Sporta diena tiiri normaala, tikai cilveeki dazhviet lieki uztraucas par kaadu punktu vai noteikumu trakteejumu, un ir veess. Galiigi nav tonusa, var just fiziskaa treninja truukumu, bet labi vien ir kuslaas miesas taa izveetiit. Vien vakaraa pasaakums ar visu tam piederiigo litrbolu mazliet, tobish, stipri noshkjebina, bet par laimi nakti pavadaam pie drauga pirtii netaalu no kempinga. Iedzeram, noperamies, ieveerteejam spozho meenesi, pastriidamies par to, vai Lielie Greizie Rati ir Lielais Laacis, vai tomeer nee (man taisniiba - ir:p). Ir labs, nudien.
Sveetdien mieriigi "atejam", pasauljojamies, cik nu tas iespeejams, saeedamies pluumes, pamaacamies un braucam atpakalj. Jau Riigaa kaadaa shauraa ielinjaa drauga meitene, kas seezh pie stuures, mazliet par aatru brauc, un tiek nolauzts pretiimbraucoshaas mashiinas spogulis. Muuseejais arii apskaadeets, vaina abiem, taapeec shkjiramies bez policijas viesoshanaas. Vien draugs, protams, visai saiidzis seezhas pie stuures un kurn.

Taads mieriigs viikends, par spiiti visiem pasaakumiem. Tas miers man gan tagad pielipis, gruuti saakt "biidiit djeelas".

Comments

Jūnijs 2008

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba