back to routine

ookei, pietiek vazaaties apkaart, tagad saacies taads nu uuuj kaads maa(u)ciibu ceeliens. uz audzinaataajas jautaajumu, kaadaa veidaa mees domaajam aizsargaaties pret kjiimijas skolotaajas "draazieniem", pie sevis klusi nonjurdeejaam - ar sapleestas kolbas "roziiti".
un, dauzoties visrinjkjii, iekraati taadi jauki paraadinji skolaa, ka tagad buutu praatinjaa jaasajuuk, lai tos visus izpildiitu. welcome back, taa teikt, skola veel peedeejo reizi censhas samezhgjiit smadzenes - par laimi, driiz vairs nebuushu no shiis iestaades atkariigs.

Comments

labs tev garastaavoklis :DD
//aber - ir kljuvis interesanti, diez kas tu esi? :]
vai dieniņ. kas tik viņš nav. bet sākās viss ar to, ka viņš ir mans dēls!!
o jaa, var teikt, esmu atsities maatee taa nevaaji.
tu tā uzmanīgāk ar izteicieniem. sities manī tu neesi vis ;P
atkal nointerpreteeji pa savam (peec seviim:P). zato pasists gan esmu
man tas tāds pēdējā laika ieradums ;P

pasists esi gan, jā! ;))
aabols no kjeeves baigi taalu nekriit. (vai kaut kaa tml.) <-copyright by andux
bet ne viss ir ābols, kas netālu no ābeles ;P
tad esmu bum-bum-bie-ris. aai, shirmis aizgaaja kaut kur taalu prom, un man jaadodas tam pakalj. t.i., man jaabeeg. citreiz turpinaasim lamaaties!
kā vēlies. man jums neturas jau otro dienu un tuvākajā laikā laikam tomēr nekas nemainīsies šajā sakarā.
ja kaut kas mainiitos shai sakaraa man vai tev, tad kaut kas vairs nebuutu kaartiibaa. debiilikji forever!
ak, nets, ak, journals! taada maza, nekaitiiga intriga jau tai pasaakumaa ir. da labi, cik noprotu - tu no c klases, apmeeram ir nojauta, no kura flanga.
un es, cik noprotams, kaads klusais kurmis no b klases. let's keep guessing!
hehe... :DD
ak domas, nojautas, iluuzijas
nojautas tad jau driizaak. bet man jaabeeg, chau!
Par to biokjiimijas radiito necilveeku ir divi vaardi sakaami - pure evil...
mhm, vinjai tieshaam ir resident evil moshkja aura
man riktiigi iegriezh tavs current mood!!! zhetons tev!
kaa arii imponee deminatiivinji tavaa poustaa=)
danke, tencinu. un man savukaart imponee arii tevaa leksikonaa ietilpstoshais "imponee". mandomaat, naacis tieshi no 1 muusu skolas debateetaaja. aa, un es tipa braucu uz nacionaalo debati 29.tajaa. tu arii?
mans "imponee" ir atceljojis jau labu laiku atpakalj no Freda "Zvejnieka deelaa"=)
he-he,doma man ir uz taam debateem braukt. tik veel par piedaliishanos nez'. man daraamo darbu saraxts apriilja meenesii ir taads galiigi nejauks.... pirmkaart un visbriesmiigaakkaart uz LV brauc tie pashi norveegji,pie kuriem biju:/ ....nu jaa, tas taa. kaadaa tu valodaa domaa debatiereet?
pagaidaam latviski. nujaa, protams, daraamaa jau netruukst, bet uz debateem gan aizvilkshos. saacis tas pasaakums imponeet, t.i., iepaticies.
latviski debateet jauktajaas komandaas ir tiiri sakariigi!tik, kaa jau visaas jauktajaas debatees,nezin' kaa izveertiisies runaataaju numuru sadale.kursh runaataajs tu esi?un kursh pretendeesi buut?
nez, pazinjas, kas piedaliijaas pagaajushajaa nacionaalajaa, suudzeejaas, ka esot dabuujushi taadus viegli nesakariigus komandas biedrus. es savos 2 liidzshineejos turniirinjos esmu bijis 1. runaataajs, bet vareetu jau nomeegjinaat arii kaadu citu lomu. tad redzees.
vieniigais miinuss - daudz laika tas pasaakums panjem
+veel lieta jaagatavo tagad par kaut kaadu galjimu teemu
o, jaa!!es atceros taadu faktu,ka viiri iz rv1g kko suudzeejaas par komandas biedriem.mans koleegjis,kursh valstii ar saviem paariniekiem skaitaas labaakaa komanda,arii bija dzilji sashauts par savaam abaam runaataajaam,kas neizraadiija ne mazaako paziimi,ka zinaatu,kas ir debates.toties man atkal bija laimiigais gadiijuma,kad paveicaas!viss atkariigs no lozes!un tu vkaarshi skaties,kaadi tev tie paarinieki iekriiit...cik bikli vai bravuuriigi.
jaa, tieshaam paarsteidzoshi, cik dazhaadi cilveeki debatees salasaas. par to vareetu seejumus sarakstiit, i tad visas runaataaju diivainiibas nevareetu apstaastiit.
viiri iz rv1g laikam bija muusu anglju val. debateetaaji - arii spilgtas personiibas.
nu...vismaz spilgti repliku meetaataaji vinji toch bija=) iespeejams,ka man pat bija tas gods ar vienu no vinjiem debateet...iisti gan nevaru atcereeties.
& par teemu - atkal kkas ljoti "tverams" - kultuura:/
jaa, alegoriju un repliku speciaalisti vinji ir, turklaat visai talantiigi. laikam jaunnedeelj saaksim leenaam gatavoties teemai, lai atkal nav jaadara viss peedeejaa vakaraa
tad jau juus toch buusiet laiciigi saakushi!!! es pat nedeelju pirms veel parasti neesmu izleemusi:/ bet taa nav pareizi-patiesiibaa taa ir galiigi garaam.
tu esi tiiraa viiru komandaa?
ne-e, divas sievietes mani vispaar pielauza tai pasaakumaa piedaliities, ar taam tad arii pagaidaam esmu kopaa debateejis. un taa apnjemshanaas saakt kaut ko naakamnedeelj tik un taa veel nenoziimee, ka gatavoshanaas nenotiks peedeejaa vakaraa - mees tomeer esam deadlainu tauta
mau-ha-ha!!! :D dedlainu tauta! driizaak jau paaudze... nu bet visumaa piekriitu.
eu, ta juus debatee vai nedebatee sho 5dien 6dien?
jau esmu atgriezies no turienes. bija dikti okei, muusu skola smagi izceelaas. mazliet zheel, ka nevareeshu vairs turpinaat debateetaaja gaitas - 12. klasee viss beidzas, atliek tikai parlamentaaraas debates augstskolaa.

Jūnijs 2008

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Powered by Sviesta Ciba