riffly

July 19th, 2009

11:07 pm - Piektdien mani izslēdza no skolas / "Es biju vienkārši... atvairāms."

Piektdien man bija izlaidums, šodien esmu mājās no izlaiduma atzīmēšanas ceturtās daļas trešajā dienā. Īsumā par katru:

Svinīgi oficiālais. Kā jau svinīgi oficiālajam pienākās, nedaudz jaušami konveijera elementi, bet visādi citādi ir labi, jo nav tik traki mokoši. Ar kurpes papēdi nošķērēju skolotājas pušķim daļu no vienas puķes zieda. Keep smiling and wave! Beidzot redzu savus stulbos atestāta burtiņus un cipariņus, nolemju, ka ir taču izlaidums un tādēļ jāpriecājās.




Neoficiālā daļa sākas, kā ierasts, ar polonēzi, kurai guvu ātro 2 minūšu kursus. Dejas, Lielais Ārčijs, dejas. Bija moments, kad puisis no paralēlklases vēlējās izcelties, tādēļ sarunājis ar dzīvo mūziku, kas tajā vakarā skanēja, ka šie atļaušot puisim nodziedāt vienu dziesmu. Runāts - darīts! Kad viņš sāka dziedāt, tas bija mirklis, kurā vēlējos kaut būtu radīta vājdzirdīga. Bet puisis turpina dziedāt, un saprotu, ka Kāds vēlās labot šo kļūdu par dzirdi.
Kādu laiku pavisam noteikti Morisetti dziesma "I am a bitch I am a lover" saistīsies tikai un vienīgi ar izlaidumu.

Kā trešo svētku daļu varētu nosaukt kopīgu laika pavadīšanu Vecrīgas bāros līdz pirmajiem transportiem. Sākot ar Tequila Boom, kur visu publiku sastādīja e un f klases, un beidzot ar "Saule, Pērkons, Daugava"  dziedāšanu pretī Pēterbaznīcai. 10cm papēži pa Vecrīgas bruģi.

Ceturtā daļa seko dažas stundas pēc trešās daļas. Man sarunāja vietu mašīnā, kas nozīmēja, ka Madara brauc uz Bausku! Round and round skatoties uz zvaigznēm, bonusā - tagad es zinu un cerams arī saviem spēkiem prastu atrast Vasaras trijstūri.

Par spīti tam, ka negribēju nedz izlaidumu, jo tajā dienā notika viss tieši tā, kā nevajag, nedz arī braukt uz Bauskas pasākumu, nenožēloju ne kripatiņu no tā. Šoreiz vadīšanās pēc principa - ja svini, tad svini līdz galam!

Tags:
Powered by Sviesta Ciba