t.i., ja jums mājās ir blenderis vai kaut kāds virtuves kombainam līdzīgs verķis.
tātad iešauj saldētavā servējamo vai glabājamo trauku, izvelk no saldētavas jebkādus saldētus augļus (vai ogas), ieber virtuves kombainā, ieper tur kādu paku ar grieķu jogurtu (tauku procents pēc vēlēšanās). globālais tīmeklis teic, ka grieķu jogurtu var dabūt no jebkura jogurta, ja to ielej muslīna drānā un kādu diennakti notecina, bet mēs ēdam šitādu (vai līdzīgu): , pielej medu pāris ēdamkarotes (lai saldējums būtu tīkami salds) un tālāk izvēršas pēc iedvesmas, var pierīvēt citrona mizu, var pierīvēt laima mizu, var piepērt pāris piparmētru vai bazilika lapiņas, piebirdināt vaniļas cukuru vai kanēli, tātad, kā jau rakstīju, pēc iedvesmas un skatoties arī pēc augļiem vai ogām, protams. kad visas sastāvdaļas blenderī vai kombainā, aparātu ieslēdz. saldētās ogas sasaldēs jogurtu un saldējums būs gatavs ēšanai. ja plānots servēt vēlāk, per iekšā atdzesētajos porciju traukos vai servējamā traukā un bāž saldētavā. labu apetīti!
(mēs esam nomēģinājuši ar saldētām mellenēm. baigi labs, patiešām, rekomendēju no sirds).
Tags: receptes
Comments
/ un turku arī:)
padārgs gan maita sanāk, bet nu- man garšo gan.
. te gan nopirku to kas saucās - turku- konsistence- kā biezam lauku krējumam, bet skābenā jogurta garša. un tā kā tas pat saucas - eko- sastāvā tikai piens, krējums, un jogurta kultūra.
/ es ar bildi neredzu
to padomu iemest jebkuru bio- balto vai vēl nezkādu jogurtu muslīna drānā un notecināt izlasīju kādā no amerikāņu mājsaimnieču lapām.