Kaķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:22: par grimu

kā katra maķenīt tukla, bet visādi citādi simpātiska sieviete zina: ja grib glīši izskatīties, vajag manipulēt. man bija tukla māmiņa, tāpēc es to zinu jau no bērna kājas. tātad, sarunbiedra acis jānovērš no vēdera un jāpaceļ uz seju [un krūtīm], jā jā. un to dara ar kaujas krāsām un stratēģiski pareizā vietā izvietotām rotaslietām. nu, raug. tātad draudošā darba mudināta atcerējos, ka principā [lietišķas] sievietes mēdz valkāt grimu (meikapu, tātad). izrevidēju savu piecus gadus veco un nelietoto somiņu un sapratu, ka vajag jaunu tonālo krēmu un, pie viena, ari kādu zilo riņķu un grumbu maskētāju. iegādāju abus šos un atklāju par labiem un derīgiem esam. īstenībā, maskējošais "zīmulis" ir tik labs, ka varat ietaupīt uz tonālo krēmu, patiešām. sevišķi, ja esat no "dabiska izskata" cienītājām. pēc maigas zilo riņķu un deguna spārnu apstrādes manai neprofesionāļa acij likās, ka var iztikt bez tonālā krēma. ja nu vienīgi mazliet pūdera kārtības labad vajag. acu zīmulis, skropstu tuša, lūpu zīmulis un lūpu krāsa (kad tā padomā, var iztikt arī ar lūpu krāsu un skropstu tušu)  un, voila, augšgals gatavs dzīvei. t.i., uzmanības novēršanai no vēdera un apakšgala, es gribēju teikt. gaumīgas brilles, auskari, piespraudes, rokassprādzes, rokaspulksteņi, krelles un ķēdes, palīdzētu. tik atcerieties, ka lietišķā etiķete (pavisam konservatīvais variants, protams)  pieļauj divus rotu gabalus. tātad, ja valkājat brilles, tad tikai vienu. jā, jā.

 



Tags: ,

Comments

From:[info]diana
Date:16. Oktobris 2010 - 17:21
(Link)
Jā, tonālos, maskētājus un lūpukrāsas es nelietoju, bet es pat vistas barot eju ar pilnu acu meikapu - skropstām, ēnām, laineriem. Tāda maska, ka tik turies. Nesen bija vienā lekcijā skolā runa par to, kādu masku sieviete uzliek, lai paslēptos, un kuri ir tie cilvēki, kam viņa nekautrējas bez maskas rādīties. Es ilgi un dikti domāju - pa visu pasauli tikai divi cilvēki, un abi pirmsskolas vecumā.
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:16. Oktobris 2010 - 22:23

(Link)
ai, man viss otrādi, viss ir, un neko no tā nelietoju. tiesa gan, man pēdējos trīs gadus izskats vispār neko nerūpēja. pēc principa, labāk būt neglītam un skatīties uz glītiem cilvēkiem, nekā būt smukajam, kurš spiests skatīties uz neglīteņiem.

jā. nu, jā. laikam pienācis laiks spēlēt paslēpes. vai "rūpēties par sevi" (lai kā tur arī nebūtu).
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:16. Oktobris 2010 - 22:25
(Link)
p.s. bet maskējošais zīmulis patiešām ir manta.

p.p.s. ar bērnu ir apziņa, ka es viņam pagaidām (cerams, ka līdz tīņa gadiem) būšu vislabākā.
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:16. Oktobris 2010 - 22:26

(Link)
jā, par tiem tīņa gadiem. enīvejs, mieru tikai mieru, visu pēc kārtas, katru lietu savā laikā.
From:[info]diana
Date:24. Oktobris 2010 - 18:57
(Link)
Man liekas, man tieši tas ir viens no iemesliem, kāpēc vēl kādus trīs bērnus gribas. Gribas pēc iespējas lielākam skaitam būt visskaistākajai, turklāt, kad viens no tā vecuma izaugs un varēs kaut ko indīgi komentēt, paliks vēl kāds maziņāks, kam es joprojām būšu visskaistākā.
Powered by Sviesta Ciba