Kaķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:31: veļa

priekš kam gan vajadzīga vingrošana, ja ir izdomātas savelkošās un uzturošās mazbiksītes? šādas, piemēram?

 

tā varētu gan padomāt, bet skarbā patiesība ir tāda, ka tās apenes zem krūšturiem mēdz 1) rullēties uz leju un neglīti pasvītrot riepas paskatu vidukļa rajonā, 2) veidot izsprāgušas miesas rozīti tai vietā, kur krūštura saturošā lenta. īsāk sakot, daudzu mazu tauku rullīšu vietā ir viens, iespaidīgs, zem krūštura saturošās lentas vai kā nu to uz muguras knipsējamo detaļu sauc un 3) tajās ļoti svīst.

jā. tomēr reizēm, bet tikai reizēm tādas noder gan. jo līnija ir gludāka. tiesa, jebkuri kārotāji palīst zem brunčiem vai ielīst virsbiksēs ir jāmāk eleganti atšūdināt līdz brīdim, kamēr šo gabalu diskrēti nomaina pret kādu smalkāku un cakaināku. tiesa, maz ticams, ka attēlā redzamo veļas gabalu izdosies uzvilkt un novilkt diskrēti, bez visādiem izdvestiem trokšņiem tajā spīlējoties iekšā un plakšķinoties no tā ārā. jā.



Tags:

Comments

From:[info]diana
Date:15. Oktobris 2010 - 21:11
(Link)
Man ir kaut kas līdzīgs, un reāli priecē, kad gribas vienu tādu gludu riepu, nevis piecas atsevišķas, kā jau Tu teici. Bet vairāk par svīšanu mani tracina tas, ka baigi ātri izstaipās. Pirmajās reizēs tas efekts tāds reāli saturošs, bet ar katru reizi arvien vājāk un vājāk.
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:15. Oktobris 2010 - 21:17
(Link)
vienām manām (līdzīgām kā attēlā) nav šī problēma, bet viņas ir nežēlīgi biezas. otras ir bez "kājiņām", plānākas, šitām varētu būt.

bet es esmu atklājusi, ka zem parastām drēbēm labi līdz parastie krekliņi.
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:15. Oktobris 2010 - 21:21

šādi apmēram

(Link)
From:[info]diana
Date:24. Oktobris 2010 - 18:59
(Link)
Bet tagad, vēlreiz pārlasot šo Tavu cibu, man jaunas pārdomas nāk virsū bezmaz pie katra ieraksta. Vai šai pašā bildē redzamās sievietes tievās rokas un pavisam slaidā seja nav nedabiskā kontrastā ar acīmredzami apaļo vēderu, gurniem un ciskām? Kaut kāda netaisnība vai fotošops.
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:8. Decembris 2010 - 06:47
(Link)
domāju, ka rokas ir smagi apstrādātas, par seju gan nezinu.
Powered by Sviesta Ciba