Kaķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:42: sporta drānas

Šitās NIKE Dry fit Regular fit womens shorts ir absolūti blody marvelous, tātad, pilnīgi brīnišķīgas. XL izmērs atbilst 48-50 izmēram, sajūta ūziņās ir lieliska un viltīgais piegriezums, platā josta nomaskē apaļu apaļu vēderiņu. I dare say, es jūtos seksīga šajās biksēs. Un tās ir ērtas. Un speciāli pielāgotas sviedru uzsūkšanai. Lielisks pirkums, no sirds un dvēseles iesaku visām apņēmīgajām tuklītēm un slaidām meičām ar apaļu puncīti.  

 

 



Tags:

Comments

From:[info]diana
Date:15. Oktobris 2010 - 21:13
(Link)
Kur pirki, cik maksāja? Ņiušta reāli gāji uz veikalu un mērīji? Es laikam uzdrīkstētos kaut ko tādu tikai internetā pirkt.
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:15. Oktobris 2010 - 21:31
(Link)
aha, gāju, es bez mērīšanas neko nepērku skopuma dēļ. bikses [pa]dārgas, 37,9 EUR, bet vērtas katru centu. man XL izmērs, kurš tā arī atbilst 48/50 izmēram apakšgalā. dēļ dry fit (sviedrus uzsūc) un ērtības derīgas visam kam, sākot ar skriešanu (tiesa, ne lietū un ne ziemā) un beidzot ar jogu.
ja izdomā, ka tev tādas vajag, varu [mēģināt] nopirkt un pārsūtīt. jāsameklē tikai internetā, kurš izmērs tavējais. parastajos sporta preču veikalos nav nekā normāla izmēra cilvēkiem, maksimālais ir 40-42 izmērs, bet šīs es atradu apavu (!!!) veikalā. kā aklai vistai mieža grauds, god.v.
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:15. Oktobris 2010 - 21:36
(Link)
p.s. nākammēnes meklēšu sporta krūšturi. šomēnes drānu budžets pārtērēts. :)
Powered by Sviesta Ciba