Kaķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:46: gordona ramzija brokoļu zupa
brokoļi
kazas siers
valrieksti

vārošā ūdenī samet brokoļu rozetītes, pieber sāli, pavāra minūtes piecas, kamēr mīksti. izlasa rozetes, saliek blenderī, pielej mazliet ūdens, kurā vārīti un sablenderē. blenderē, kamēr karsti. pieber sāli pēc garšas. pasniedz (uzlej uz) ar kazas siera ripiņām un valriekstiem (uzpurina uz).

negordona variācija: vai puskaroti saldu/skābu krējumu (ja netievē, var vairāk) vai grieķu jogurtu vai valriekstiem vai citiem riekstiem/sēklām, kuri mājās. rotāšanai uzšļaksta olīveļļas spirāli (tā arī A vitamīnu vairāk no zupas var dabūt).

vīrs un bērns, dabiski, nejūsmo.

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]str
Date:14. Oktobris 2010 - 15:53
(Link)
njā..izklausās gardi.
bet mani no mājgrāmatas izrakstīs:)
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:14. Oktobris 2010 - 15:54

(Link)
ir jau arī (gardi)
enīvejs, siera vai brokoļu dēļ?

man vislaik draudi dzīvībai dēļ smirdīgiem sieriem un zivīm ledusskapī. bet es nopirku ķiveri un dzīvoju tik nost. :)
[User Picture]
From:[info]str
Date:14. Oktobris 2010 - 16:02
(Link)
brokoļu

bet biezzupas vispār nav cieņā:(
zupas arī
[User Picture]
From:[info]rezerve
Date:14. Oktobris 2010 - 16:06
(Link)
uh.
šā vai tā, šitas tik maz laika prasa, ka viens no tiem retajiem ēdieniem, kuru var uztaisīt atsevišķi, priekš sevis vien. apmēram 7-8 min. ieskaitot blenderēšanu.
Powered by Sviesta Ciba