resort

October 7th, 2023

02:31 am

Starp citu, man jau šķita, ka dzirdu pārāk daudz par colorectal vēžiem priekš mana niecīgā pimpju-dirsu bloga. Un nu ir daktera Dalgleish apstiprinājums. Jaunākais Kampbela video, aptuveni 33. minūte.

Reāli, nupat redzēju tv šovu, kur jauniete lielījās izārstējusi... wait for it... kolorektālo kanceri. Jebal bļe. No kā viņš rodas? No dirsā pišanās? Vai no plecā pišanās?

02:37 am

Esmu ievērojis, ka sieviete var iebāzt pirkstu dirsā, strīķēt ar otru roku un vēl kā zoss gāgināt vienlaicīgi, kamēr vīrietis ir spējīgs domāt tikai par savu pimpi.

02:11 pm

Prikolo šitie cilvēki, kuriem mājās visās malās viss kas sasprausts alkohola pudelēs, ķipa dekoratīvi, bet īstenībā vienkārši tāpēc, ka alkohola pudele bija pirmā pa ķērienam.

05:38 pm

who would've predicted

07:41 pm

Prikoloja šitais komentārs internetā, ka pēdējos gados nav redzējis tik daudz video on Ukrainas kā dienas laikā no Izraēlas.

#makes-one-think

07:42 pm

A kā jums šķiet, kur pēdējā laikā var nopirkt raķetes un citādākus militāros pričindāļus? Kura korumpēta valsts tos saņem un iztirgo tālāk?

#makes-one-think

07:44 pm

atradu vidmax.com like četrus viģikus.. vienā deg mašīnas, otrā meitenes mugura, trešajā meitene sasieta, ceturtajā pūlis, piektajā istaba ar līķiem

kas zīmīgi, ielas pilnas ar mužikiem, kuri nepretojas

kur tad svētā misija pret infideļiem?
Powered by Sviesta Ciba