resort

March 23rd, 2023

08:50 am

Bļe, es jūtos kā ar vīrusa izraisītu sirds priekšādiņas iekaisumu. Bļe, reāli. Pandi hujandi.

Karoče, lasīju kaukur, ka tā tagad mēdzot notikt. Domāju, huju, tas jau tikai plecā pistajiem. A tagad pie katra puņķa un spiediena krūtīs atceros. Jebal, a ja nu asimphujātisks kovids ir praimojis laist citus vīrusus pa taisno priekšādā? Tik daudz zinātnes, tik maz poņas. Kam lai blaindlī uzticās? Moš politiķiem? Idk mēn, izklausās šeidī propozīcija...

Otrs variants, es bļe sastiepu or whatever šito muskuli, kurš bļe saulītē, kurš bļe priekšu ar muguru tur kopā, ahahahaha. Tāds ir? Lmao. Karoče, dažreiz mūžā ir bijusi vot tieši tāda sajūta, ka bļe būtu izpists pa taisno kaukur reāli pašā centrā. Tagad arī. Man liekas man par daudz fizisku aktivitāšu bija. Vajag piebremzēt, nevar pie sarkanās pisti pāri.

#jā-bet #muh-trennniņš #saulīte #t-market

09:06 am

Kādu nakti, kad izmisums jau velk uz 9 no 10, kārnais vegāns ar sūdiem uz kameras sienas uzzīmē sarkano gaismu un mēģina tai paskriet garām. Notek viena, bļe, vientuļa asara. Nekad vairs nebūs tā kā agrāk. Toreiz sarkanās gaismas bija sarkanākas.

02:30 pm

karoče guļ viens slimnīcā stipri saģipsēts un taujā pēc Kanādas tipa modernākās medicīnas iespējām tepat Latvijā, uz ko ārsts atbild: "sorry, būs vien jādzīvo, bet mēģiniet domāt par kaut ko patīkamu"

aiz kam zazis, domāšanas skaņas dvesdams: *CSN 12. Braukšana krustojumos*

04:04 pm

dirol hujirol un wrinklī spermin

orbit bij vispupulārākā bērnībā
Powered by Sviesta Ciba