resort

October 28th, 2022

08:48 am

Kuram šķiet, ka LV ambulanču skaits ir cauri jumtam pēdējā laikā, citvalst:

We've never traveled to so many strokes before. There are at least 30 percent of them. more than last year

more and more often we rescue patients with thromboembolic problems who are not associated with the risk group. After all, strokes occurred well in their 50s or 60s, and we now have calls to young people. They are people aged 38-40 who were in excellent condition, led a healthy lifestyle and had never had health problems before.

there is no certainty that their current health problems are complications after COVID-19. - We follow the current reports on the consequences of COVID-19 and they perfectly match, unfortunately, with our observations and the lowering of the age threshold for heart attacks and strokes

There are definitely more ischemic strokes, cases of severe respiratory failure and vascular problems. We hear from cardiologists and neurologists about an increased number of patients. And those whose condition is really serious come to us. The common element is the distant COVID-19 transition. Interestingly, patients most often underwent the infection mildly, or even with minimal symptoms, and the complications are very serious

a 41-year-old patient in serious condition after having a fragment of his intestine removed. The man had no previous health problems. A very severe pain in his stomach hit him unexpectedly. It turned out to be the result of increasing thrombosis - more precisely, the mesenteric embolism that led to intestinal ischemia. The man was vaccinated and mildly suffering from coronavirus infection.

A 43-year-old woman was also in intensive care - slim, without health burdens - with severe brain edema in the course of a hypertensive crisis. Her blood pressure suddenly jumped to 300 by 200 mmHg. Doctors suspect that the problem was also the result of covid complications. Her life could not be saved.

an athletic and very active 68-year-old without addictions. A week before he got into intensive therapy, he was sailing on a board in the Bay of Gdańsk. He caught a cold and the infection was mild. And after a few days, he had severe respiratory failure. His life could not be saved. Doctors assume that the rapidly progressing respiratory failure is due to vascular problems that are a complication of mild COVID-19 months ago.

I am concerned that in the next two or three years we will see an increase in very serious health problems in people after COVID-19. My patients are most often those who have had COVID-19 lightly, most often they are vaccinated, the vaccine saved them from the dramatic course of the disease, but even she was unable to protect them from the consequences.

http://klab.lv/users/gnidrologs/999313.html

Nevis pote, nevis kovid+pote, viennozīmīgi tikai viens pats kovid vainīgs. Kurš šitam neredz cauri, ir ar viegla kovid aizplīvurotām smadzenēm, ne jau potes aizplīvurotām. Nu labi, labi. Skatīsimies kā attīstīsies situeišns. Varbūt pēc pieci gadi vainīgs skaitīsies kovids+mazdrusciņ, mazdrusciņ, mazdrusciņ tavas 13 potes. Tikai drusciņ potes vainīgas. Ne jau daudz vainīgas. Pārsvarā vainīgs kovids, pirms pieci gadi viegli pārslimotais.

12:28 pm

> kā notiek sabrukums tādā cilvēkā, kas apzinās, ka rīkojas neētiski un pat noziedzīgi, bet redz, ka patlaban par to neviens netiek sodīts?

Atsevišķs temats ir likuma vienlīdzīga piemērošana. Kaut vai tam pašam Hanteram. Šobrīd ir progresīvā piemērošana, tikai nepareizajā virzienā. Kaut gan kancelošana to atkal atsver, jo pamēģini lauķi kancelot. No kurienes, tik nez, no vietējā dīķa makšķervietas? Arī gadās.

01:26 pm

> Esmu dzīvē sastapusi vienu cilvēku, kas iesniedza kompensācijas pieprasījumu. Nu pārsvarā sūdzības par veselības pasliktināšanos cilvēkiem, kas riska grupā.

Hello. Cilvēkam, kuram ir novājināta imūnsistēma, to nevajag lieki nodarbināt ar pat mēnešiem vēlāk detektējamu mākslīgu mRNA (nomainīti ne tikai fragmenti, lai pīķis turētos specifiskā konfigurācijā, bet arī, wait for it, dabiski fragmenti pret sintētiskiem, lai nenoārdītos tik ātri). Loģika 101: tev ir kaut kāds maziņš imūnresurss. Tu paņem, teiksim, 70% šī resursa un novirzi mākslīgai problēmai. FAFO ensues. Jā bet muh riska grupa.

Ar galvu padomā.

01:35 pm

> saprotu, ka viņi kaut kā cenšas attaisnot savu pasaules redzējumu, bet tas nav jādara uz citu cilvēku rēķina.

Citu cilvēku rēķins:
- potes par nodokļu naudu;
- poštraumu kompensācijas par nodokļu naudu;
- ierobežojumi;
- mandāti.

Viņi, šie cilvēki ar bailīgu pasaules redzējumu (maskās etc.), cenšas attaisnot, ka pandēmija bija drausmīga, un pierādījums tam ir tas, cik ļoti mēs to apkarojām un kā mēs šķiedāmies. Cita pierādījuma nav.

Vakar redzēju veikalā pusaugu puisi un māti, abus maskās. Idioti. A ko, a neko. Deal with it.

P.S.
- aizņemtas gultasvietas slimnīcās, jo nokrita uz mutes ar sirdi (protams, no pirms pieciem mēnešiem viegli pārciesta kovida nevis 4 potēm)

01:43 pm

> konkrētā vīrusa bioloģiskās ietekmes (indes*) sekas ir daudz postošākas kā jebkuras līdz šim radītās un oficiāli izplatītās vakcīnas

Izvilkumi no oficiālā Pfizer potes apraksta uz 2022. gada 28. oktobri (t.i. ja tu mauc iekšā šodien, kādi ir fakti uz doto brīdi):

Mijiedarbība ar citām zālēm un citi mijiedarbības veidi: Mijiedarbības pētījumi nav veikti.

Grūtniecība: Pieredze par Comirnaty lietošanu grūtniecības laikā ir ierobežota. Pētījumi ar dzīvniekiem neliecina...

Barošana ar krūti: Nav zināms, vai Comirnaty izdalās mātes pienā cilvēkam.

Fertilitāte: Pētījumi ar dzīvniekiem neliecina...

Genotoksicitāte/kancerogenitāte: Genotoksicitātes un kancerogenitātes pētījumi nav veikti.

Reproduktīvā toksicitāte: Apvienotā fertilitātes un attīstības toksicitātes pētījumā žurku mātītēm tika pētīta...

Tā ka nevajag runāt caur ausi, vai kādas jau tev tur tās mutācijas tagad pa modernam.

02:32 pm

šitam jāpiekrīt, pirms iemaukt

03:22 pm

bāzēti

05:53 pm

Eiropas zāļu regulatora drošības panelis rekomendē pievienot "smaga menstruāla asiņošana" kā blakus-efektu Pfizer un Moderna mRNS injekcijām.

Bez vakcīnas būtu smagāka, I guess.

06:36 pm

Feisbuks ir pretīgs. Es negribu tur iet. Tur nav ko darīt. Un ko tur iesaka, viss ir pretīgs. Var par naudu sūtīt uz manu telefonu paziņojumus. Man iesaka visādus influencerus, ķip ka es varētu pazīt un draudzēties. Ej dillēs, facebook, lmao. Labs pakalpojums - mani tirgot. Es kā iedomājos feisbuka virzienā, man šķērmi metas. Tāpēc nav brīnums ka tirgos šī gada laikā viņi kritušies par 666 miljardiem dolāru. Tā arī ir aptuvena mana vērtība. Nevajag sevi padarīt pretīgu man, tad viss būtu kārtībā. Tad man patiktu feisbuks. A tā - attā, Felīcija.
Powered by Sviesta Ciba