red_hair_zane ([info]red_hair_zane) wrote 10. Augusts 2008, 23:37
Prāta Vētra bija NEATKĀRTOJAMA!!! Manas liktās cerības atmaksājās trīskārši. Neko sliktu tiešām nevaru pateikt. Arī iesildošie Astro'n'out bija malači- turējās godam. Man vislabāk no viņu puses patika dziesma Tici sev. Tizli, ka publika laikam par Astro nejutās tikpat sajūsmināti, kā es. Laikam ātrāk gribēja dzirdēt prātniekus.. hm.
  Stāvēju tikai kādus 2 m no skatuves. Redzamība izcila- jo redzēju pāri visām galvām, atšķirībā no manas draudzenes. :] Prieks bija par visu- par jaunajām un vecajām dziesmām. Par Rudeni(jo apraudājos līdz ar Kauperu), par Skoļzkije uļici, par salūtu, lielisko noskaņojumu, skatītāju pozitīvajām emocijām, par Kaupera gorīšanos, smaidu un jokiem. Pozitīvs un sirsnīgs cilvēks.
 Pēc koncerta gan bija kā bija, tramvajā netikām sākumā, tāpēc gājām gar sliedēm līdz aizbrauca lielie pūļi. Pārnakšņoju pie meitenes, ar kuru iepazinos koncī caur Moniku un arī Aisma darīja tāpat. Līdz mājām es nemaz nebūtu tikusi, jo jau līdz Kuldīgas ielai man bija nogurušas potītes. Aizgājām gulēt ap 4:00, pamodos ap 6:30, jo Laima nebija izslēgusi istabā ne gaismu, ne TV. Izslēdzu un aizgāju gulēt. Atpakaļ uz mājām ar Aismu dziedājām prātnieku dziesmas. Pozitīvi:]
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: