red_hair_zane
08 Marts 2008 @ 19:55
 
Šodien prīmā sieviešu dienas piedzīvojums! :)
Es spēlēju ar Alisi uz ielas Vecrīgā Līvu laukumā! ;)
Ak mē trakules! Sākumā bija tik dīvaini: atnākam, novērtējam situāciju, tad noliekam mantas un pakojam ārā vijoles. Garāmgājēji ieinteresēti nolūkojās uz mums... Tik rēcīgi! (vēl aizvien smejos)
Priekš pirmās reizes nebija nemaz slikti.
Penāca kkādi korejieši, nostājās blakus un teica, vai varot ar mums nobildēties(pa angliski). Protams, mēs smaidīgās un nedaudz arī apmulsušās amatierītes arī piekritām. Nujā, diena nebija no siltajām, pirksti atmira līdz kaulam, bet tas tik tiešām bija to vērts!
Vēl piesoļoja klāt divi krievi un teica, lai uzspēlējam kko jautru un ātru, mēs atbildējām latviski, ka mums viss tāds ir. Tad nospēlējām vienu no tango un viens no viņiem jautāja:"Skoļko vi hotite za eto?" šoreiz es atbildēju:" desmitnieku!":D abi nedaudz nobrīnījās, bet smaidīja, es vēl paguvu piebilst, ka mums ir augstas prasības. Nu, neko! Beigās iedeva piečuku! Awesome! Kopā nopelnījām par nepilnu pusstundu 8Ls!
Rīt atkal iespējams iesim, ja laiks nebūs mitrs un auksts. Bet, ja tomēr būs, varēsiet mūs satikt pie GC(Galerija Centrs) zem jumtiņa:) Gaidu ciemos! :D
 
 
Sirdī:: megahappy! :)
Galvā:: Korpiklaani- Pellonpekko