25 Decembris 2008 @ 20:47
nu dīvaini šķiet.  
es šodien domāju, jo dzirdēju sarunu par Ziemassvētku programu iekš TV kastes. vecāki bija vīlušies, jo redz, nepatīkot "melno" filmas, vajadzēja latviskākā garā. bet tas tik ļoti nonāca pretrunā ar viņu izteikto viedoli pirms tam, ka Ziemassvētki nav jau nekādi īpašie svētki, ka nav jāsvin utt. un tad es klusēju, jo nebribēju nokaitināt, bet sakrājies bija tik daudz..


un un un vēl viena vilšanās iekš Ziemassvētkiem. citi saka, ka brīnumi notiekot, bet ne jau mūs pankūkciemā. ha. [bēdīgs smējiens]
ne balles, ne priecīga prāta. atliek tik kādam kko noburkšķēt un visiem oma vējā. PALDIES BALTAIS. iesist pa seju, lai smadzenes nostājas vietā.
bet varbūt tomēr atkal vainīga es? :o balli tak pieminēju es. lielumlielais fuj man.. bet man ne prātā nenāk nokaunēties, pat ja citi domā, ka vajadzētu.. nōt. šodien ne. varbūt rīt, kad apskaidrosies domas.
tas jau nekas, ka ar Lauru ir saikne, šā vai tā, ir, jūtamies līdzīgi, lai ko citi teiktu, varbūt neredzamā "dvīņu" saite? :o varbūt. un šodien sapratu, ka nav jau nemaz tik slikti, ka ir kāds, kas jūtas līdzīgi ;) noderīgi, vismaz šodien man tā šķiet. bet šodiena jau vispār man domājas citādāk. khe khe.
 
 
mūzika.: sērīga.
 
 
( Post a new comment )
[info]mz on 25. Decembris 2008 - 23:31
es laikam neesmu vienīgā, kas šogad vīlusies ziemassvētkos.. diemžēl.
bet no otras puses - labi,ka visi( -3) mīļie bija blakus..
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]red_devil on 26. Decembris 2008 - 03:16
jep jep. vilšanās, bet, manuprāt, šim gadam piederīga sajūta, jo pārāk bieži, tiši šogad, ir nācies vilties..
bet zin, galvenais jau tomēr paliek tas, ka tie mīļie mums blakus :*
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)