15 July 2008 @ 10:24 pm
Road-runner  
Skrieshanai pa mezhu nav nekaads jeegas,ja raugaas no sporta un sevis formaa uztureeshanas viedokla,taadeel skrieshanai pa mezhu parasti atstaaju peedeejaas 15-20 minuutes. Un tad kaajas patiikami grimst bruunajaa ku udraa un rietoshaa saule veel ir diezgan augstu aiz kokiem un ar katru gaisa vilcienu ieelpoju lapu,meetru un kuudras smazhu pilnu gaisu. Un es beegu no cilveekiem,jo nu, shis mezhs ir diezgan kriminogeens,turklaat cilveeki manaa vakara idillee neiederas. Un beigu beigaas es tomeer neizturu un iekriitu mellenju meetraas un eedu mellenes taa,ka nemanot melnas kljuust ne tikai rokas,bet arii mute un zods un nemanot kaada mellene izskjiist arii pret bikseem un laime ir pilniiga.
Pilniiga izlaidiiba.
Un,noguleejusi savas paardesmit minuutes vannaa, vakarinjaas eedu grauzdeetu,siltu maiziiti ar zapti un piedzerot klaat lielu kruuzi ar teeju,es pilniigi smilkstu aiz sajuusmas.
Bet naktiis es redzu skaistus sapnjus, kas kaa lenta attin pagaatnes notikumus un cilveekus. Tas gan liek aizdomaaties par to,vai daudzi pagaatnes jautaajumi,ko reiz ar taadu misijas apzinju kaartoju, ir patiesaam nokaartoti, lai gan- laiks ir viltiigs un maaniigs un arii pagaatne ir mainiigaaks lielums nekaa vareetu skjist. Tagadnes pagaatne-taa to izlaidumaa teica filosofijas studenti?
Bet par to es vairaak domaaju shoriit. Bet tagad man naak miegs.