Nila Saksa blogs - Gardas sievietes skaidro, ko nozīmē mazgadīgo ievešana netiklībā [entries|archive|friends|userinfo]
rakstnieks_nr2

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Gardas sievietes skaidro, ko nozīmē mazgadīgo ievešana netiklībā [Aug. 24th, 2006|12:31 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mūsdienās dažādu iemeslu dēļ arvien vairāk dzimst bērnu ar deģeneratīvām pazīmēm un izjauktu psihisko līdzsvaru - sasniedzot pubertāti, šādu bērnu iedzimtā psihiskā nelīdzsvarotība var izpausties kā homoseksuālisms. Daudzi vecāki, īpaši mātes, ir izteikuši bažas par savu bērnu nākotni. Sievietes jūtas atbildīgas par nākamo paaudzi. Esošās un topošās māmiņas uztraucas, ka bērnam jau no mazotnes tiek mācīts, ka viņam ir tiesības izvēlēties savu seksuālo orientāciju.
Šī perversija ir lipīga - sākotnēji šī kultūras infekcija var izpausties kā iecietīga, labvēlīga, homoseksuālismu pieņemoša attieksme, vēlāk tā pāriet aizvien aktīvākā formā, jo slimais cilvēks vēlas nobaudīt šo viņam noslēpumaino augli. Tā ir garīga slimība, kas rada vēlēšanos pārkāpt Dabas likumus. Par kultūras pagrimumu liecina kaut vai nenormālā Eltona Džona dievināšana.
Homoseksuālisms padara cilvēkus īpaši agresīvus pret vājākajiem. To var novērot divu tēvaiņu kopošanās ainā. Kādas tik funkcijas nav jāiztur dibenam divu tēvaiņu kopošanās reizē?! Šāda kopošanās ir tikpat pretdabīga un pretīga kā barības ieņemšana caur anālo atveri un izvadīšana caur muti.
Homoseksuālisti ir īpaši bīstami bērniem pubertātes vecumā, jo šāda bērna seksuālā tieksme vēl ir neapzināta, bet jau aktīva, tāpēc viņus ir ļoti viegli samaitāt un padarīt nelaimīgus uz mūžu. Bērns sāk domāt, ka ja jau ģēniji ir pārgulējuši ar sava paša dzimuma draugiem, tad kāpēc viņam arī to nepamēģināt. Bērni piepeši atklāj, ka tā var mazināt spriedzi... un viņi ir samaitāti uz mūžu.
Kosmosā mēs nevaram iedomāties kaut ko tik zaimojošu kā homoseksuālisms. Ko bērniņš gūs no šīs pasaules, redzot katru vakaru divus ūsainus tēviņus? Mēs, sievietes, jūtamies atbildīgas par savas tautas nākotni, tāpēc nespējam vienaldzīgi noskatīties sabiedrības noziedzīgajā attieksmē pret homoseksuāļiem.
link