ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, July 31st, 2006

    Time Event
    5:39p
    par sabiedriskās domas instrumentiem
    Pieņemsim ka ir pārkāpta kaut kāda Vīnes un Briseles konvencija ŽĻO15-78JUK par diplomāta neaizskaramību.
    Pieņemsim, ka tie ir klaji meli un nomelnošanas kampaņa, kurai ar realitāti nav nekāda sakara.
    Pieņemsim, ka minētais diplomāts tiešām ir gomosjeks un izkniebis baltkrievu puisīti, kurš kā izrādās ir KGB aģents.
    Pieņemsim, ka batkrievu tv rādītie kadri (redzējis neesmu, bet visi par to vien raksta) tiešām ir hard gay porno, kur nelietīgais latviešu diplomāts stiķē savu riebīgo kapitālista pipeli šķīstajā, baltajā, baltkrievu jaunieša dupsī.

    Tātad "pod ugrozoi" ir Latvijas tēls, kas kā fakts pats par sevi ir mazsvarīgs. Svarīgāk taču ir, ka redz tur, autoritatīvā režīma apstākļos gomiki tiek apkaroti visos līmeņos. Apakroti, nē, apspiesti, kur skatās ILGA, Mozaīka un citas cēlās minoritāšu aizstāvniecības organizācijas? Vai līdz Jums nav atnākušas Baltkrievijas zilās diasporas žēlabas par apspiestību, par nespēju rīkot praidiņus, pat par nespēju, godīgi saviem darba kolēģiem atzīt, jā, es esmu pediņš un ar lepni paceltu galvu aizcirst durvis, lai palicēji bailēs dreb par zilās brālības atriebību?
    Mīļe pederasteļi, laikraksta Diena lasītāji un viņu līdzskrējēji, parādiet raksturu, nosodiet šo fašistisko, varmācīgo, cilvēktiesību pārkāpšanas aktu! Savāciet 250 parakstus un prasat Baltkrievijas valdības atkāpšanos. Nu, veicīgāk, ir apdraudētas cilvēktiesības un kā nekā jūsējais taču ir briesmās!

    << Previous Day 2006/07/31
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba