ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, July 27th, 2006

    Time Event
    2:44p
    par ceļojumiem
    Nopirku biļeti uz Simferopoli. Aizbraukšu ka es nopeldēties, arī man pienākās atvaļinājums kūrortā. Aizbraukšu uz Krimu, Jaltu, vēl šur tur. Strēbšu viņķeli un ēdīšu melones.

    Un mans slinkums jau iet pāri mēram, ja ceļojumā ir paredzēts brauciens ar pārsēšanos no lidmašīnas lidmašīnā, vai piemēram tiešie reisi neiet man vēlamos datumos, raucu degunu un atrodu 1001 iemeslu kāpēc nebraukt.

    A ja pa tiešo, tā no Rīgas uz galamērķi- tad jā, tad esmu uz mieru. Varbūt tieši tāpēc sanāk braukt uz Simferopoli nevis uz Šeišelām?
    3:03p
    Tātad, ja noprotu [info]unknown dzīvītē gaidāmas noslēpumainas pārmaiņas, tāpēc visa ciba par laulībām, to formām un norisēm vien vārsmo.
    [info]kangaroo ir pūliņš par attiecību modeļiem. Hmmm.

    A kā saucās modelis, kad viens puisis dzīvo kopā ar divām meičām, viena skaitās OFICIĀLĀ , otra vienkārši piedzīvotāja un nevienai no iesaistītajām pusēm nav ne mazāko iebildumu?

    Bet četri pupi un divi pežuki ir forši, forši nav tas, ka vannasistabā visi tur atrodamie sieviešu pričendāļi ir reizināti ar divi un savu skuvekli tu vari atrast tikai norokot nost kaudzi ar vates salvetēm, kruzuļotām apenēm un vēl visādām mistiskām pudelītēm kuru kontents tev ir noslēpums.

    Toties māja vienmēr tīra un ledusskapī vis kas garšīgs vadās;) Atliek tik atlīst mājās, atpogāt alutiņu un zvilnot pie teļuka gaidīt kad viena vai otra balstiņa no virtuves puses skandēs: "Nāā-ac vakariņāā-as, gatā-āvs".

    << Previous Day 2006/07/27
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba