ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, July 13th, 2006

    Time Event
    12:04p
    par ofisa zēna sapņiem
    Es laikam esmu mazohists. Jo dienas, jo vairāk es sāku nīst DARBU, visās tā izpausmēs un visās sapratnēs. Gan pamat, gan jebkuru citu. Vienīgais darbs, ko tagad darītu ar prieku ir malkas skaldīšana vai zemes rakšana.
    Un saproties, katru vakaru, ap pl 21, kad ķeros pie dienišķā baušķinieka konsumēšanas ,apsveru iespēju uz rītu "saslimt", a pēc tam jau manīs, jo būšu tālu, tālu prom. Principā, cik tur tā darba, saskrubini no visiem kaktiem tur sabāztos līdzekļus, noliec uz viena konta iekš parex, paņem goldu un viss, ķeriet vēju. Rīt Jamaika, parīt Urugvaja a pēc nedēļas Toronto.
    Jā, tas viss būtu iespējams, ja vien es nebūtu mantkārīgs mīslis, kuram bail trāpīt kolumbijas cietumā un kuram nekad nav gana naudas. Tā nu es izdzerdams puspudelīti baušķinieka aizveru "discover south america" , kautri nospiežu MS Offisā ppt un uzgrūžu sev kārtējos darbus un pienākumus.

    Jā, un vēl es IENĪSTU veikalus un to kāpnājumus kvadrātā tirdzniecības centru izskatā. Ienīstu. Saproti, IENĪSTU. Tā vietā, lai dotu opozīcijas triecienu patērētāju kultūrai, vazājos pa Molu uzklausot menedžerīšu žēlabas par tirdzniecības platību trūkumu. Bļe!

    Jā, var nopirkt - Bayliner 2651 Ciera jūras kuteri. Tualete, duša, guļvietas 4cilv., eholots un vēl visādi pribori kuru nozīmību varu tikai apjaust. Nu karoche - Supercharged! 22000LVL.
    6:33p
    Lauku dzīves ainiņas
    Espešaly for [info]svalka
    Alkohola konsumēšana notiek lauka malā. Dundurs dūc, glodene šņāc un ar patīkamu paukšķīti atveras pifcīts. Lauka vidū ar traķi (belarusu)kāds stahanovietis vēl izpilda kaut kādas kustības, līdz apstājas un pēc nepilnām divdesmit minūtēm jau ir klāt. Tā un tā veči, aizrausiet līdz pagastam, tā un tā, redz riepa nolaidusi un tā. Bēdīgs vecais :/

    Bazara nava. Un kas izrādās, kajēnam amīši ir uz gaisa spilveniem kurus darbina kompresors un tam kompresoram ir arī sļauka pumpēšanai.

    Skaisti. Pieclatnieka cienīgs ozols fonā, saskumis traņķis pie kura piedzīts kajēns ar ko nabaga nelgam pumpē riepu.

    Vējiņš pūš un saule silda,
    sēž uz ciņa ganu Milda
    Zummā zummā dundurs dūc
    Govis norā zāli plūc!

    Kāds negrib ieraut pifcīti?

    << Previous Day 2006/07/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba