ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, May 18th, 2006

    Time Event
    10:22a
    par dzintara pludmalēm
    Kto ņeviģel Jurmalu, tot ņeviģel ņicevo. Bija populārs krievu gabals 70os, kuru dziedāja, iespējams jau atņirgusies tā laika estrādes zvaigzne.

    "Piekrītu, ka esmu draņķis, ka visi četri draņķi – arī piekrītu, taču Ančāns nedrīkst būt par nacionālo varoni, jo viņš ir tāds pats draņķis,"
    Es domāju, ka pēc šāda anouncmenta, ka tieši viņš - Harijs Volbrugs, gribot ieviest caurspīdīgumu šajā putrā ir nodevis materiālus žurnālistiem, var droši pārvākties dzīvot uz Aļasku. Tas tķipa kā skolā - kurš izsita logu? un visi rāda ar pirkstiem viens uz otru, nākamajā starpbrīdī kāds moraļno ņeustoičivijs skambēks aizdiebj pie klases audzinātājas izrunāties "po dušam" un ieviest skaidrību izsistā loga jautājumā. Kurš ienesa skolā akmeni, kurš meta, kurš to un to. Pēc tam sūdzambībele garderobēs noraujas pa bieti, a soda ekspedīcijas dalībnieki noraujas pa bieti mājās - pēc klases audzinātājas zvana vecākiem.

    Vispār, ja tajās pašvaldību uzņēmumu valdēs būtu pieklājīgākas algas, kuru izmaksas nekavētos "neparedzētu" apstākļu dēļ, nu ja, kurš ta katram nākamajam ieliktenim uzreiz ko skaitīs, varētu mest šito vāveres ratu pie malas un apmeklēt tās 3x3h sēdes mēnesī. Vienīgi tas stulbais likums paredz ka paralēli amatam kādā nebūt valdē tu vari būt vai nu tur pedagogs vai sazin kas vēl. Pedagogs bļe! Tas gan ir pie nosacījuma ja nemāki/negribi izkruķīties. Nu vo, ar 300LVL valda locekļa aldziņu kuteri nepieliesi :/ un pārējā laikā drīksti nodarboties tikai ar netīrībām, nevis ar kādu jēdzīgu arodu par kuru vēl Tev nomaksā pensijas fondus. Bet tā virtuve, tā virtuve. Man liekas nav nevienas citas vides mūsu grēcīgajā tēvijā kur ietu tik jautri kā tur.
    Deputātiņi, kukulīši, KNĀBiņi, amatiņi, intridziņas, banknotītes etc. Ekh jautri. Bet lai tiktu no ieliktenīša līdz ielicējam baigi daudz dirsas jālaiza, tas savukārt man proķivopokazono.

    Mazs stāsts par netīrumiem. Kuzins. Ieķer vārdu - KUZINS. Bļe, tas ir uzvārds, vārdu tam netīrumam neesmu pat iegaumējis. Un zin kas ir ar to Kuzinu - viņš ir Jūrmalas Domes deputāts. 22 gadu , moš 23 , vecs. Prikiņ, KUZINS. Netīrums. Ieliktenis no partijas Dzimtene. Preteklis. Fū. Pē. Nu vo, kā Aizstrauta sāka graut memorandu, to pašu kuru Duris Jobelis histēriski vicināja Domburšovā par jūrmalgeitu, šis pats Kuzins nokļuva koalīcijā. Bļe es nevaru izturēt to vārdu K - U - Z - I - N - S. Tā pat kā alkāns Mežapuķe. Par Mežapuķi es Jums dārgie lasītāji tiku stāstījis pirms gada pus otra, arī jautrs tipiņš.
    Nu vo Kuzins karoč tagad razpreģeļajetsja.
    Bļe, viņš ir tik riebīgs, ka es pat nevaru aprakstīt. Tāds kalsns, bāls, ar speķainiem, tumšiem matiem. Ņeznaikas šlipsīte, nu tāda īsa, sasieta pasaulē sīkākajā mezgliņā. Vai nu nemazgāts, vai mākslīgi iedzeltināts krekls, no kura apakšas spīd padomjlaika "maika" un brūns uzvalciņš. Brūns. Fū.
    Kuzins iedala amatu - Jūrmalas Ūdens Valdes loceklis - Kuzins. Arī Kuzins, viņa brālis, kurš pirms tam strādāja EVORā ! No evora uz valdes locekli. Āpāc. Netīrumi, smirdekļi, skambēki, diskasting!
    Nu vo, un tāds pienāk, parausta aiz piedurknes, lien draudzēties. Vēēē, fū, pē, kaka.

    Tas viss ir tik šausmīgi. Un tāpēc nav jābrīnās par to, ka šāsdienas Rīgas Balss ziņo ka Kauguros tek brūns ūdens :)))
    12:07p
    par pakaļām
    shito drausmiigo baalo pakalju....

    paškritika ir laba lieta :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    12:17p
    Te viņš ir uzvilcis melno uzvalku un tīru kreklu.

    Kā izrādās Jānis, vienkāršs latvju puika Jānis K U Z I N S!


    http://www.jurmala.lv/lv/home/pasvaldiba/dome/deputati/kuzins/default.aspx

    << Previous Day 2006/05/18
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba