ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, March 20th, 2006

    Time Event
    11:03p
    par maskēšanos
    Izdevās
    Tavs ģeniālais komentārs ir pievienots! Sakarā ar to, ka žurnāla īpašnieks ir ieslēdzis opciju, lai anonīmie komentāri tiktu paslēpti, tad arī tavs komentārs ir paslēpts un citi to varēs redzēt tikai tad, ja žurnāla īpašnieks to saņemsies parādīt. Vari ielūrēt savu komentāru šite.


    Blā, blā, blā...

    redz kā, [info]gorgona, kam tas viss? Koa? Kā jau [info]dzeina ieminējās, nav jau šeit nekādas anonimitātes, redzmās/neredzamās domas, slēpjamās/rādāmās lietas. Rule one: (modificēsim) "If this Your first night in club (modifikācija- If You are in club) - You must fight!" Ja reiz saņēmi dūšiņu ierakstīt ko nebūt, kamdēļ tad jāslēdz papildus opcijas - kas redzēs/neredzēs, kas komentēs/nekomentēs? Ir kas slēpjams, ir kāds kam nevajadzētu to izlasīt, ir kas tāds, nu TĀDS? Negribi lai kāds lasa- neraksti. Gribi lai kāds uzzin, vai vienkārši knaģi niez - raksti. Attiecīgi opciju ieslēgšana liecina par to, ka vēlies lai kāds izlasa, savukārt cits nē. Ir kāds meituks kuru vajag iežēlināt? Ir kāda kodēta ziņa ko nodot specifiskai mērķauditorijai? Ir kas tāds, ko kādam zināt , savukārt kādam citam nē? Nu tad raksti e-mailus. Kaut vai caur [info]gorgona@gay.lv Lai tie kam pienākas to uzzin, savukārt tie kam nē, lai paliek neziņā.

    Jā, tas attiecas arī uz pārējiem brašuļiem. Ja nevēlies sevi afišēt izdzēs žurni, ja vēlies sevi afišēt tad pasaki draugiem - re kāds es publicists, bez piecām minūtēm rakstnieks. Ja Tev ir pohuj, kā man, tad tikai mauc, izlasīs kāds, neizlasīs, piekāst. Piemēram par savu racoon@ciba nereklamēju, bet ja kāds arī uzož - lai. Malacis, ilgi meklēji un štukoji?

    Nu lūk, tad mans komentārs uz to, ka viss ir sūdīgi by [info]gorgona :

    Ierauj piecus xanax, iekod burkānā, uzrāpies tilta vantīs, paprasi eklēru un piļī lejā. Každij imejet svojo pravo na pjatj minut slavi!

    Post Scriptum: Nu nav jau tā, ka es būtu bezsirdīgs cilvēkēdājs. In My Humble Opinion (IMHO), savu sāpīti mēs katrs varam izsāpēt pie sevis klusiņām. Ja mēs esam gatavi izkliegt savu sāpīti - tad kliedzam. Ja nē, tad klusējam līdz dūru kauliņi kļūst balti un sāk asiņot lūpas. Ja tomēr ir kāds, kam gribam to pateikt-pasakam privāti.

    un baj ze wej, es neesmu anonīmais komentētājs, mēs kā nekā frendi skaitamies ;)

    << Previous Day 2006/03/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba