ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, March 6th, 2006

    Time Event
    11:21a
    par bankrotējušajām mājsaimniecībām
    Vitālijs Kutuzovs apsardzes firmā Grifs AG strādāja jau ceturto mēnesi. Alga nebija liela, bet kā mānīja Vitālijs pats sevi - pieklājīga. Šad tad gadījās vēl pa kādai haltūriņai,un vēl šis tas, attiecīgi pie savas simtu septiņdesmit piecu latu lielās algas pēc nodokļu nomaksas Viķoks pieplusoja kādus trīsdesmit latus ik mēnesi.
    Viņa draudzene Gaļa savā Maksimas nodaļas vadītājas amatā saņēma divsimt trīsdesmit un pa abiem iztikšana bija labu labā. Tā visamz viņi domāja, ja salīdzināja sevi ar bijušo klasesbiedru Koļu, kurš tajā pašā maksimā skaldīja gaļu un visu algu noplītēja laimētavās.
    Abu draudzene Ļuba veiksmīgi darbojās tās pašas maksimas GE Money kredītiestādes filiālē, un kad kādās viesībās Vitālijs mirdzošām acīm rotaļājās ar Ļubas jauno mājas kinozāli, apbrīnodams jauno tehnoloģiju sasniegumus Luba paziņoja ka arī Vitālijs tādu var dabūt, iespējams pat ka labāku, jo ar kredītu palīdzību iespējams viss.
    Ar plašu vēzienu vecais Sonayo VHS aparāts tika atdāvināts bijušajam klasesbiedram Koļam svinībās, kurās ar vodku Kaznačeiskaja tika aplaistīta jaunā Sony mājas kinozāle un Samsung plazmas televizors.
    Tam sekoja ledusskapis Indesit, no veikala 220. Ar jauniegūto Lateko Viva karti Viķka sev nopirka jaunas puma kedas un koftačku Gaļai. Gaļa savukārt ar savu Ego karti apmaksāja braucienu uz Antāliju.

    Mazais cilvēks svinēja dzīvi!
    Kādudien jaunais pāris, kurš škirstīja kāzu katalogu par LVL 2.20, savā pastkastītē saņēma neizprotamu vēstuli, kur glītā drukā bija aprakstīts, ka viņu overdrafti ir pārtērēti, maksājumu kartes bloķētas un viņu parāds tikšot cedēts trešajai pusei. Kādam nebūt mistiskam tiesu izpildītāju kantorim.

    Tam visam sekoja trīs mokpilni mēneši, pārpildīti nepatīkamiem notikumiem kuru laikā Vitālijs nodevās dzeršanai pamudinādams uz to arī Gaļinu. Darba kavējumu dēļ abi zaudēja darbu. Tiesu izpildītāju kantoris viņu mantu aprakstīja par uz pusi mazāku vērtību, nekā tās tika iegādātas un lai segtu visu parādu summu ķērās klāt Gaļinas dzīvoklim kur abi mitinājās.

    Kā ziņo laikraksts Diena, Latvijā patēriņa kredītos uz 2006 gada sākumu izsniegti 360 000 000 LVL !!!!???
    Kas ir 260 LVL uz iedzīvotāju, pie vidējās statistiskās izpeļņas 175 LVL uz cilvēku.
    Ego karte, Parex Blue, Viva. Katra Tev dod 1000LVL. tas būtu 3000 var dabūt uz kartēm vien, cik vēl var sapirkties līzingā. Un ja tam vēl pieskaita hipotekāro kredītu...
    Man liekas, ka baņķieri ir vēl lielāki sātana izdzimumi par juristiem. Jo mazais cilvēks jau pēc definīcijas ir muļķis, ja dod tad ņem, par atdošanu domās rītdien. Drīz jau cilvēks nepiederēs pats sev, iespējams ka tas jau ir noticis.

    Pēc Gaļinas dzīvokļa zaudēšanas abi iekrita smagā depresijā ko vēl dramatiskāku darīja alkohols. Patreiz viņi ir uz ielas un dod Dievs viņiem atkal nostāties uz kājām.
    3:59p
    par pretīgo, siekalaino, cūcisko vīrieti.
    Šodien sarunāju sev darbu. Cerams. "Strādāšu", ja tā to var nosaukt, par tjipa water boy backsteidžā, pa velti. Bez algas.

    Un tas notiksies 12/04 Ķīpsalas Hallē.

    UPD: Tas notiks, ja vien tajos datumos neatradīšos Norvēģijā :/ Priekšnieks mani nolaida uz zemes.
    NU KĀPĒC?!

    Bet, nekas vēl nav zaudēts.

    Current Music: Tatu-Ja_soshla_s_uma.mp3

    << Previous Day 2006/03/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba