ублюдок's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, October 12th, 2005

    Time Event
    1:08p
    par kopdzīvi, ainiņas
    Sveiki kanareiki. Kas jauns jaunībā? Nekas? Nu labi, neko revolucionāru no Jums arī negaidīju.
    Man ar viss savās vietās. Ir pārdzīvots kārtējais “razvods” po itaļjanski ar skaļiem apvainojumiem, drēbju mešanām somās un paziņojumiem – “viss, man pietiek, es eju atpakaļ pie vecākiem!” Uz to visu mierīgi noraudzījos atbalstīdamies pret durvju stenderīti, jo emociju uzplūdus un atplūdus jau spēju prognozēt ne tikai ar dienu, bet jau ar stundu precizitāti. Vakar vakarā jau viss atkal bija kārtībā un dzīve turpināja savu gaitu.

    Šodien tipinot uz šahtu nodevos apcerīgām pārdomām – nahuj?! Nu nahuj Tu gandē savu nervu sistēmu? Modelējam situāciju – es necēlu klausuli, tupēju kazikā un atvilkos mājās trijos. Negulējusi, pārnervozējusies, nozvanījusies. In the same time – 12os vakarā pateicu, ka mums ir puiku vakars, ka vajag pasūkt drinkus un meditatīvi pasvaidīt žetonus. Ej gulēt un miers. Nē bļe, zvanās , ņemās. Nākamajā rītā teksti par aiziešanu, lielais čemodāns istabas vidū. Draudi, apvainojumi. Var redzēt , ka emocijas ir sakāpinātas līdz baltkvēlei. Teiksim tā – totāla emocionālā hirosima.
    Vētru pārlaidu augstasinīgi stāvot durvju ailē un ar māksloti tizlu skatienu noraugoties emociju izlādē. Papīpēju tualetē. Apvaicājos : “Beidzi?” Kā izrādījās , nē nav beigusi viss.

    Notikās izlāde un viss atkal ir savās sliedēs. Tas bija paredzams kā āmen baznīcā. Bet tad kāpēc pa vidu vajadzēja visu šito trādirīdi rīkot? Netopu gudrs...
    1:41p
    par presi
    Nedaudz distancējoties no tēmām Viņš/Viņa, kam taisnība utt gribēju nosvepstēt sekojošo.

    Humora un satīras žurnāls Dadzis. Jauki, aš sirds aptecējās uzzinot par žurnālīša nākšanu klajā un ieraugot mazumtirdzniecībā. Iegādājos.

    Tas viss ir bēdīgāk nekā no malas varētu šķist. Sāksim ar to, ka ir jānotiek brīnumam, lai minētais žurnāls novilktu ilgāk par 2006 gada 5. oktobri.
    Dirst esam sākuši jau no pirmā izdevuma, interesanti gan, kam mēģina iestāstīt ka konglomerāta Diena paspārnē esošs žurnāls ir ekonomiski un politiski neatkarīgs. Viņš varētu būt neatkarīgs tikai no otras puses - nekas no viņa nav atkarīgs.

    Un kas maksāja par žurnāla pirmā nummura launchu? Izpārdeva Ērika Oša karikatūriņu orģinālus Sotherby's izsolē lai apmaksātu tipeni? Kamoon...

    domāju, ka dadzis ko iepazīsim nākamā gada laikā būs krietni savādāks par to dadzi kuru atceros mans opīts abonēja.

    Kļūdu labojums. Raksteļa redakcija [info]racoon personā aptvainojas saviem lasītājiem par nepatiesu ziņu sniegšanu. Laikraksta Dadzis pašreizējie īpašnieki ir Turība.

    << Previous Day 2005/10/12
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba