silence is sexy - 5. Novembris 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 5., 2008


10:45
Es esmu burvīga. Pirmkārt, vakar domāju par Ģirtiņiem,konkrētāk,domāju,ka visi Ģirti,ko pazīstu,ir jauki,ja ne jauki,tad vismaz smuki, un padomāju,ka sen,sen,sen viens Ģirtiņš nav idiotos lv nevienu jaunu bildi ielicis, un rau,šodien ielicis. Neesmu jau ragana,bet prieks. Viņa albumi ir mani mīļākie. Otrkārt, esmu burvīga tālab,ka 8 gadus lietoju mob tel,un pēkšņi vakar galvā notika Outlook un aizmirsu pin kodu, un pin kods tika bloķēts. Puk kodu nezināju. Labi,ka to varēja uzzināt LMT telefoniski.

(5 raksta | ir doma)

12:43
Katru dienu savam "Jā" gūstu spērienu "Nē". Raudāt gan tagad raudu retāk, jo nekas jau nav noticis. Nav jau tā, ka tikai gruzos, priecājos arī daudz, ir īsts emociju kaleidoskops. Dzīvot ir interesanti. Pārfrazējot Ziedoni, raugos uz sevi no attāluma, lai gan pārāk dziļi sevī kritusi esmu.

(ir doma)

12:51
Telefona pin ir 9461

(1 raksta | ir doma)

13:02
Ha. Šodien tikai ievēroju,ka ar apdrošināšanas polisi sporta kluba abon. mēnesim par 10 ls lētāk būtu,bet pagājušajā sezonā to neizmantoju.

(2 raksta | ir doma)

13:50
izlasīju viena tēla albumiņā (paraksts 'citāts' zem vienas H.L. bildes):
"«...Sevišķi mazo lutināja viena tante, kuru Hardijs ekspluatēja bez žēlastības. Abi gāja pastaigāties uz mežu, un puika lika tantei stāstīt par kādu tematu, piemēram, par Inesēm. «Tante stāstīja ar putām uz lūpām, tad nāca mājās un dzēra sirdsdrapes. Reiz viņš tanti aizveda uz lidostas «Spilve» restorānu, bet viņus nelaida iekšā, jo viņi nebija smalki apģērbušies. Un vēl — mans tēvs pirms kara strādāja Latvijas Bankā un viņam bija saglabājies trafarets «Ieķīlāts Latvijas bankā». Hardijs to atrada un lika lietā; pirmo viņš ieķīlāja mūsu kaimiņu jaunbūves sirdsmājiņu. Ieķīlātas tika arī pastkastītes...»

Rute Lediņa"

(1 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba