Patiesiiba - [entries|archive|friends|userinfo]
Patiesiiba

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 20th, 2003|01:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sajuuta taada it kaa es esmu baigi staigaajusi. Laikam jau taa arii ir =)
Vakar atnaaku maajaas ar lieciibu, par kuru spozhaakas man nav bijis, bet man sajuuta it kaa es buutu piebaazta ar suudiem nevis ar kaut kaadu parpilniibas sajuutu. Jutos pilniigi tuksha.
Atnaacu maajaas, paargjeerbos savaas maajas dreebees(striipainas 3/4 bikses ar topinju un miikstaam chiibinjaam) apseezhos gultaa, paarskatu savu sunja apsveikumu- "Esam pieciigi un gandariiti ar juusu Ievu"
Suns, Ieva, tu esi suns.
PAnjeemu no somas taafeliiti shokolaades un norubiiju to.
Iedomaajos, ka man ir taa, ka es dabuuju to, ko veelos, lielaakaa vai mazaakaa meeraa, bet dabuuju. Tad es saaku domasaat un sapratu, ka es veelos to, ko gribu un dabuuju to, ko varu dabuut, tas noziimees, ka es veelos to, ko es speeju dabuut un to arii dabuuju, bet uzrakstot man shiidoma saak saduljkjoties.
Tas es saaku domaat, ka man neveicas miilestiibaa un es nekad neesmu dabuujusi to ko es gribu shajaa sfeeraa. Bet tad atkal es padomaaju, kad man kaads patiik, es to neizraadu taa kaa to vajadzeetu izraadiit. Labi, es to vispaar neizraadu. Es pat nesarkstu! Bet tad, ja es kaadam patiiku, tad man vinjsh noteikti, ka nepatiks deelja taa fakta, ka es vinjam nepatiiku. Murgs...
NU, lai nu kaa, bet tas jau taa...
Neklausieties manii es murgoju...=)


Veel pie visa es esmu puuce! POKEMONS!!!!



Uzzini savu pokemonu!
linkpost comment