Visgardāko gurķu recepte |
Aug. 8th, 2012|10:22 am |
Man jau likās, ka būs pazudusi mana lapiņa, kurā rakstīta šī recepte - atradu gan, tāpēc arī pierakstu vēlreiz:
1. Nomizot 4 kg gurķus, lai paliek arī kāda miziņas strīpa. 2. Sagriez šķēlītēs. 3. Pievieno: - 200 g.cukuru - 100g.sāli - 200g. eļļu (var biku mazāk) - 100g.etiķi - 1 tk malti pipari - 1 ēd.k. sinepju pulveris - 2 ēd.k.saspiesti ķiploki 4. Samaisa visu kopa un ļauj ievilkties ~4h
Te nu es arī apstājos un izbaudu :)
Bet citi vēl dara tā: 5. Piepilda burkas un karsē ~ 15min. Tad burkas aizvāko. |
|