psycholog
psycholog
..... :..:.. .: .::..:. ..::.

May 2012
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

psycholog [userpic]
BloodRayne.avi

Zaimošana! Nezinu, kā lai vēl to nosauc...
Pirmkārt, galvenā varone - BloodRayne - katra vīrieša sapnis, šī izcilā seksbumba un perfektākā sieviete pasaulē ir tikusi degradēta līdz maucīgai tīnītei. Un lai gan es neko citu arī nesagaidīju, tomēr tas vienkārši nav piedodami.
Otrkārt, cīņas ainām ir nozagta visa graciozitāte un skaistums - cīņas kustības ir nenormāli lēnas un ārprātīgi neveiklas...līdz ar to arī ir zudis viss seksīgais BloodRayne skaistajos nazīšos, liekas, pat parasts virtuves nazis būtu izskatīgāks un noderīgāks par tiem. Runājot par degradāciju, tāpat arī vampīri šeit bija paši nožēlojamākie, kādus es esmu redzējis (man pat sāk likties, ka Vampire Don no "Mad House" bija pievilcīgāks :/ )
Treškārt, arī sižets nebija diez ko izcils...un pārāk ļoti smirdēja pēc Holivudas... Tipiskais "Manu māti stāvoklī sakoda vampīrs, tāpēc es tagad esmu pusvampīrs" un "Visu manu ģimeni nogalināja tas pats vampīrs, tāpēc es viņiem visiem atriebšos", un protams ka "Es esmu labais miikstirdiigais vampīrs, kurš barojas no nepilnīgajām dzīvnieku asinīm un tāpēc es varu izveikt ikvienu citu vampīru". Vispār sižēts bija nejēdzību pilns: BloodRayne ieguva "artefaktu"..pat divus..kuriem viņu vajadzēja padarīt par līdzīgu Dieviem, bet viņa pat ne par mata tiesu nekļuva spēcīgāka - tikai vēl vairāk cilvēku velti aizgāja bojā.
Es laikam aizmirsu kautko piebilst...

Kopumā: Lieku 2 acis (tikai tāpēc, ka esmu BloodRayne fans) un neiesaku nevienam skatīties šo filmu.

Pašreizējais garastāvoklis: nerdy
Troksnis: l`me immortelle - letting go
Comments

interesanti darbi deviantartaa

nju nav jau par ko:)es tur gandriiz ieregjistreejos tikai aizmirsu kaa un arii to darbu man nav tik daudz- tikai visadi veci veci(peedeejaa laikaa slinkums ziimeet)..iisteniibaa stulbi- tas ja ir taads kaa slinkums dariit to kas patiik. jo tad rodas jautaajums-ko tad dariit?..ehh:)

Stulbaak ir tad kad tu nemaz nevari dariit to, kas tev patiik :) takaa es piemeeram ziimeet nejeedzu :|...
Bet nu pie taa straadaaju paleenaam, takaa mozh arii deviantartaa kautkad kautkas sakariigaaks saaks paraadiities ;)

reti gadaas taa, ka kaut kas patiik bet tu to nemaaki. kas Tev vinjos nepatiik? man liekas interesanti!:) ehh..es jau vispaar tikai zirgus un vilkus jedzu ziimet..un tos pashus vairs neziimeeju..bet Tu esi malaciic ka pie taa straadaa!:)))

Nepatiik man izpildiijums...idejas man pasham liekas diezgan labas, bet izpildiijums visu sabojaa...
Pameegjini izraut kautko graamatu How to Draw: Anime & Game Characters :) ljoti noderiiga, ja nav iisti skaidrs, kaa pareizi jaaziimee manga ^_^

Galvenais ir labas idejas- paareejais naak ar laiku! mangas...es cilveekus vispaar nejeedzu ziimeet- nu nekaadiigi.ja gribi vari apskatiities pie maniem draugiem-kotori. vinjai ir viens ieraksts ar saiti uz vinjas inboxu ar ziimeejumiem. vot taa ir maaksla! iespeejams ja mani draugi tik labi neziimeetu, es buutu veel turpinaajuusi ziimeet, bet man ir dikti slikta iipashiiba buut labaakajia....:)))