psiho_analitike - [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 28th, 2010|01:25 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
par eirovižen kontest, PROTAMS

1.)
kas tas ellē bija par dranķa kultūras namu, kurā tika satilpināti gan parastie mirstīgie, gan skatuves mākslinieki galā beigās to visu pasākumu nosaucot par Eirovīziju?
visu cieņu, pēc dažām izteiktām frāzēm, kā piemēram ''mums ir paveicies, ka Latvijā vēl ir šādas vietas, kur mēs varam sapulcēties..'', bet C`MON - man bija sajūta, ka pa tv rāda pasākumu no 80ajiem. Sākot ar prastā paskata krēsliem, kur pat žūrijai bija jāsēž, un beidzot ar briesmīgajā tonī nokrāsotajām sienām. Es nezinu, ar ko tik SPECIAL ir šie JŪRAS VĀRTI, bet neko vēl lētāku, es ilgi iekš TV Eirovīzijām nebiju redzējusi

2.) turpinot 80. tēmu. Paskatoties, kas bija savilkts virsū daļai mākslinieku, patiešām, gribās ieskatīties kalendārā vai arī tīri cilvēcīgi pajautāt - vai tu esi sapīpējies? piemēram, par Ediju Šņipki, vai kā viņu tur, es vairs nešaubos. un kas, pie velna, Zaharovai tas bija par briesmīgu tamborētu krekliņu. nē nu meitene skaista, tieva, krūšturis arī skaists, bet tas KREKLIŅŠ, c`mooon - tu esi uz skatuves nevis piknikā....

3.) tagad par labo.
Dons iedvesmo. tāds spēks, tāda pārliecība, tāda ticība, tāda harizma un tanī pašā laikā tāds miers - viņš bija mans favorīts! un vēl tik kreatīvi izdomāts ''iekš pārejas'' izteikt ''Mana reliģija ir brīvība'' dažādās valodās. izcili!

4.) par Aishu.
Dziesma lipīga. bet tās veļas mazgātājas ar mākslīgi pārspīlētajām grimmasēm un viņas netīri baltās čībiņas patiešām sabojāja kopīgo skatu. es ļoti ceru, ka viņa piestrādās pie šova un izdomās kaut ko ne tik......savdabīgu. :)

5.) ļoti patika Joksta humors.

nu tas arī pagaidām viss.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sirena
Date:March 9th, 2010 - 03:23 am
(Link)
hei, kapēc tu vairs neraksti publiski? gribu tevi lasīt.
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:March 9th, 2010 - 09:56 pm
(Link)
tu jau esi manos draugos un tāpēc vari redzēt visus manus ierakstus..
vai varbūt nemaz nebiji domājusi rakstīt šo ziņu tā, lai redzu tevi, bet gan anonīmi, taču kaut kas ''misējās''? :)
[User Picture]
From:[info]sirena
Date:March 10th, 2010 - 12:47 am
(Link)
nē viss pareizi, un tu mani neesi piedraugojusi un es neko neredzu.