psiho_analitike - February 16th, 2010 [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

February 16th, 2010

[Feb. 16th, 2010|02:29 am]
labi. gribat dzirdēt hītu?
karoč... kā jau mēs visi labi zinam, tad es šobrīd nodarbojas ar smadzeņu skalošanu Danielam, un pie šīs lietas piederās arī provocēšana uz greizsirdību.
tātad, ko psiho_analitike šovakar darīja.
:D
es feisbukā uztaisīju kreiso profilu. jā... zinu. arī uz to es esmu spējīga, ja runa iet par vērtīgu mērķi.
un, lūk. uztaisīju profilu ar skaistu un reālu puisi, kurš tikpat veikli arī kļuva par vienu no maniem draugiem. protams, lieki piebilst, ka Daniela jaunumu lapā parādīsies ieraksts, ka esmu apstiprinājusi draudzību ar kaut kādu mistisku Aleksi... :)
bet tas jau nav nekas, lasi tālāk.
tā kā mēs ļoti labi atceramies to reizi, kad es ieraudzīju, ka kaut kāda tur nataša ir sūtījusi dāvaniņu jeb gift kartīti Danielam, tad es izdarīju tieši to pašu! nu, pareizāk, Aleksis..... :))
Un tagad, kad Daniels ieies feisbukā, tad uz viņa jaunumu sienas rādīsies glīta un mīļa kartiņa, kas ir veltīta man no Alekša. :D
es esmu simt procenti pārliecināta, ka viņš pavilksies! simt punkti!
jo agrāk, es atkārtoju vēlreiz, es biju baigi pareizā, vispār viņam nebija pamats greizsirdībai. bet tagad... kas tas par Aleksi..? kādā sakarā viņš sūta giftus viņai?
lūk.
un tas ir tikai sākums.
rītā, kad Daniels mani uzaicinās pie sevis, ...es laipni atteikšu, sakot, ka man ir citi plāni, bet es ļoti labprāt viņu apciemotu kādu citu vakaru :))
redz - lai puisis pamocās. ja viņš ir paranoisks, tad vinš pat ķēdītē varētu savirknēt Aleksi, giftu un to, kāpēc pēkšņi 2dienas vakarā man ir citi plāni... :p
anyway, liksim viņam vienu vakaru pabūt vienam un saprast - kā tas ir, būt bez manis un ko viņš var zaudēt.




link3 comments|post comment

[Feb. 16th, 2010|04:44 pm]
Daniels uzrakstīja. teica, ka būšot mājās ap 8, nu saproties, tā starp citu ieminējās :D
apjautājās, kā man šodien iet...
es, protams, stoistiskā mierā, mani nekas nespēj satricināt...
es tagad taisos laist uz Spici, jāsameklē dāvana draudzenei..
zin..gribētos kādreiz dzīvē satikt vīrieti, ar kuru būtu viegli. kurš mani mīlētu tādu, kāda es esmu un ar kuru nebūtu jāspēlē kaut kādas stulbas psiholoģiskas spēlītes... zini, kā man tas ir noriebies? nejēgā..  pēc teorijas, man ne dranķa mazais pirkstiņš nebūtu jāpakustina, lai viņš gribētu būt ar mani kopā. bet nē...jātaisa kreisie profili, jāspēlē dumjas spēlītes... EHH
tad, izskatās, ka Kārlis lēnām iet sviestā. es nezinu, to laikam sauc par pozitīvisma teoriju? uzkačājis nejēgā sev pašapziņu, raksta sev profilā, ka viņš esot foršs [C`MON, kas tas ellē ir par stulbumu? es nekad dzīvē neiepazītos ar džeku, kurš uzskatītu, pilnā parliecībā, ka ir foršs. tad es simt punkti padomātu, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā]. es nesapritu kārlii. viņš vienmēr ir bijis kautrīgs, atturīgs un tagad peķšņi - FORŠS. c`mon... viņš iet sviestā.. un tad vēl uzraksta zem profila, ka ir unikāls. jēziņ.... ja viņš domā, ka ar šo visu teātri, es viņam patiekšu JĀ, tad viņš savas akcijas šādā veidā nevis ceļ, bet ļoti ātrā veidā nolaiž zemāk...
man ik pa brīdim ienāk prātā - a varbūt tomēr? a varbūt tomēr mēģināt un dot iespēju ? bet tad es nobīstos.. es neesmu droša. un tagad pēc tā idiotisma, ko viņš par sevi raksta profilā.. man jau liekas, ka viņš vnk sevi mēģina kodēt.. bet brīdī, kad viņam atteikšu, tad visa viņa poztīvā spēle pazudīs.. viņam varbut vnk ir stress, ka es tik ilgi domāju, bet tanī pašā laika cer, ka es pateikšu jā, un tad sevi visu laiku mēģina nokodēt uz labo.
ai, es tagad par visu vairāk gribētu lai Daniels mani apskauj un samīļo. bet nē... to nevar, jo redz man ir jābūt maitai. jo, kad esmu laba, tad jau nevienam mani nevajag.
EHHHHH
fuck u


linkpost comment

navigation
[ viewing | February 16th, 2010 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]