psiho_analitike - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 16th, 2010|02:29 am

psiho_analitike
labi. gribat dzirdēt hītu?
karoč... kā jau mēs visi labi zinam, tad es šobrīd nodarbojas ar smadzeņu skalošanu Danielam, un pie šīs lietas piederās arī provocēšana uz greizsirdību.
tātad, ko psiho_analitike šovakar darīja.
:D
es feisbukā uztaisīju kreiso profilu. jā... zinu. arī uz to es esmu spējīga, ja runa iet par vērtīgu mērķi.
un, lūk. uztaisīju profilu ar skaistu un reālu puisi, kurš tikpat veikli arī kļuva par vienu no maniem draugiem. protams, lieki piebilst, ka Daniela jaunumu lapā parādīsies ieraksts, ka esmu apstiprinājusi draudzību ar kaut kādu mistisku Aleksi... :)
bet tas jau nav nekas, lasi tālāk.
tā kā mēs ļoti labi atceramies to reizi, kad es ieraudzīju, ka kaut kāda tur nataša ir sūtījusi dāvaniņu jeb gift kartīti Danielam, tad es izdarīju tieši to pašu! nu, pareizāk, Aleksis..... :))
Un tagad, kad Daniels ieies feisbukā, tad uz viņa jaunumu sienas rādīsies glīta un mīļa kartiņa, kas ir veltīta man no Alekša. :D
es esmu simt procenti pārliecināta, ka viņš pavilksies! simt punkti!
jo agrāk, es atkārtoju vēlreiz, es biju baigi pareizā, vispār viņam nebija pamats greizsirdībai. bet tagad... kas tas par Aleksi..? kādā sakarā viņš sūta giftus viņai?
lūk.
un tas ir tikai sākums.
rītā, kad Daniels mani uzaicinās pie sevis, ...es laipni atteikšu, sakot, ka man ir citi plāni, bet es ļoti labprāt viņu apciemotu kādu citu vakaru :))
redz - lai puisis pamocās. ja viņš ir paranoisks, tad vinš pat ķēdītē varētu savirknēt Aleksi, giftu un to, kāpēc pēkšņi 2dienas vakarā man ir citi plāni... :p
anyway, liksim viņam vienu vakaru pabūt vienam un saprast - kā tas ir, būt bez manis un ko viņš var zaudēt.




link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: