psiho_analitike - February 7th, 2010 [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

February 7th, 2010

[Feb. 7th, 2010|01:22 am]
es sarunāju ar vienu draugu fotogrāfu uztaisīt pāris bildes profesionālajā fotostudijā. esmu starā. vismaz kaut kas jauks [lasi: ja jau visi visi vīrieši par mani ir aizmirsuši, tad vismaz jāuztaisa skaistas bildes pašas priekam :p].
manuprāt, Daniels patiešām par mani ir pilnīgi aizmirsis. ne ziņas, ne miņas. izcili. dranķis. nafig man vajadzēja šitajā visā iesaistīties. NAFIG...? es tiešām neprognozēšu savu reakciju, kad viņš atbrauks atpakaļ un ATKAL viņam būšu vajadzīga. goda vārds, negarantēju pilnīgi vispār neko. vispār es esmu vīlusies. biju iedomājusies, ka būs savādāk. protams... vienmēr jau visam ir jānotiek savādāk nekā gribētos. protams.
un es vēl jorpojām nespēju piedot tai dranķei učenei no ģimnāzijas, kura man sabojāja 11. un 12. klases ikdienu. vēl joprojām nevaru piedot. gribētu reiz pateikt viņai visu, visu, ko par viņu domāju. govs. bet es nekļūšu dusmīga, jo viņa bija slima ar nerviem. slimi cilvēki ir jāželo un jāizsaka līdzjūtība par viņu nelaimi nevis jādusmojas. lūk.
link3 comments|post comment

[Feb. 7th, 2010|04:26 pm]
tagad oficiāli varu paziņot, ka vakarnakt pirmo reizi birdināju asaras dēļ Daniela.
p.s. es ar to nelepojos.
linkpost comment

[Feb. 7th, 2010|09:42 pm]
klausos pa capital fm kaut kādus inteligent beats. secināju, ka patīk.
nujā. kopumā ir pagājusi tieši nedēļa. jēziņ... vēl apmēram 4 dienas. ok, rītdiena varētu paiet ātri, jo rīt es braucu pie friziera. visa diena paies ceļā, un tad vēl ceru aizvilkties uz dejošanu beidzot, kuru neesmu apmeklējusi jau veselu mēnesi, ja ne vairāk.
2dien es varētu veltīt veikaliem. vazāties, karoč...
3dien...hm, nujā, jāizdomā kā aizpildīt 3dienu..
4d es dabūju mums ar Mā biļetes uz filmu, tur būs ZE diena, tāpēc biļetes iepirku jau laicīgi. bļin - tikai 1,38 Ls :D . un tad vakarā es eju tusēt un dzeru šampi.
savukārt, 5d, 6d vai 7d es beidzot satieku Danielu. lūk.
bet vispār es jūdzos. tikko kosmopolitenā izlasīju par iemīlēšanos, kad cilvēks mazliet jūk prātā un tas ta kā skaitoties dabīgi. nujā, es šobrīd to piedzīvoju. tikko izfiltrēju cauri visas Daniela bildes feisbukā un labākās noglabāju īpašā mapīte uz sava datora cietā diskā. jā. un tad vēl es vakar ap 3 naktī apm 40 min gāju cauri visām sms, kas ir manā telefonā un sāku raudāt, kad uzgāju sms, kur Daniels man rakstīja, ka viņam manis pietrūst. protams, lielā raudāšana sākās, jo šobrīd es jūtos pamesta un ir sajūta, ka viņš par mani ir aizmirsis un nekad vairs nebūs tādi vārdi kā - miss you - utml. karoč man ir stadija:) zinu. sapirkos kaudzi šokolādes, saldumu, lai kaut kā savāktos.
jēziņ...nu nav labi ar mani, nu nav.


linkpost comment

[Feb. 7th, 2010|10:55 pm]
Man vampīrs uzrakstīja.
:)) es uzreiz kaut kā sajutos labāk:)
un viņš būs kaut kad jūnijā atpakaļ. tad kad būs silts. :) būs :) [!!!]
šobrīd cilvēks no lasvegasas ir atpakaļ Miami un plāno turpmākos ceļojumus uz ķīnu un autrāliju:)
nujā. jebkurā gadījumā - vīī - no manas puses. :)
un viņš kādreiz ir bijis modelis. :) apstiprināja. es tā arī pēc viņa bildēm sapratu:)
flirtmašīna tāds.... :))


linkpost comment

navigation
[ viewing | February 7th, 2010 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]