psiho_analitike - [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 8th, 2009|04:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kārlis tikko aizbrauca, bija pie manis no piektdienas vakara.
Tā kā piektdien dēļ vampīra biju pārgruzījusi jēgu un asaras tecēja kā pupas, izlēmu izšaut šampi. Un brīdī, kad biju pieveikusi visu pudeli, atbrauca Kārlis. es fiksi iztīrīju zobus, lai nejūt alkoholu. Un man šampja iespaidā par visu bija dziļi uzspļaut. un tad pekšņi ne no kā - Kārlis pasniedz man trīs rozā rozes...
opā lillā! viņš man - tāpat vien - nav dāvinājis ziedus jau vairāk kā gadu stabili!!! :o
un teica, ka viņš vnk tās rozes ir ieraudzījis un iedomājies par mani...
vispār mīļi. un tas patiešām nostrādāju uz mani un  es atmaigu.
redz cik maz vaig cilvēkam. tik ilgi pie sevis žēlojos, ka viņš man nekad nedāvina ziedus un beigās kad saņemu - es burtiski pārvēršos.
nu un šitās dienas - vispār pagāja kopumā labi. nebija neviena strīda, bija pat ļoti mīļi un daudz smējāmies. vispar sen tik idēlas brīvdienas ar viņu kopā nebija bijušas.
bet tagad, kad viņš aizbrauca, es jūtos brīvāk, jo droši varu iet savā klabē un nav jāuztraucas, ka viņš pēkšņi viņu uzraks.
tā lūk.
un par vampīru es esmu nomierinājusies kaut cik. bet tas laikam Kārļa iespaidā jo saņēmu lielu devu uzmanības un mīļuma.
tas labi, vismaz nebūs jājūdzās nost, jo 5d toč bija galīgā dirsā ar mani
ā, un es refoo.lv esmu vinnējusi divas biļetes pa brīvu uz jebkurām filmā, jebkurā laikā. izcili! iešu uz džeksona filmu un unn....okeāna pasaule 3d?


linkpost comment