ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, June 9th, 2008

    Time Event
    12:37p
    Palasot [info]lee postu par mushu, atcereejos anekdoti mar mushu :)

    - Koleega, jums uz galvas noseedaas zaljaa musha!
    - Ko juus ar to gribat teikt?
    - Nuuu, ka mushas parasti nekljuudas....
    7:13p
    Nezin vai man noveicaas vai nee, bet maajaas kaapu lejaa ar kaajaam. Taatad, aizsleedzu durvis un nospiezhu liftam podzinju. Lifts atbrauc un atveras, tad atceros, ka aizmirsu telefonu maajaas. Eju atpakalj, atsleedzu durvis panjemu telefonu, aizsleedzu durvis. Taisos kaapt liftaa, bet lifts vairs nestraadaaja :)
    7:15p
    Pisec shovakar satiksme. No pljavniekiem liidz imantai braucu stundu un 20 minuutes. Seezhot uz Valdemaara ielas, pa radio pateica, ka un Vantinieka reklaamvedeeja piekabe apgaazusies. Nu labi, druscij paarkaapjot noteikumus apgriezos, un peec tam tiku liidz Chaka ielai. Tas nebij labaaks variants. Tur ar drausmiigi leena kustiiba. Veelaak izraadiijaas, ka vairaakas mashiinas nebija sadaliijushas celju. Bet ar to cauri nebija, bardaks bija tajaa krustojumaa kas pie Stockmana. Tur prasiijaasa lai satiksmi reguleetu menti, bet tiem jau laikam bail tur staaveet. Taalaak jau gaaja raitaaka satiksme. Uz slokas ielas lai tiktu, ar druscij bij jaapaseezh.

    Iisaak sakot, kaadu maarutku peec vajadziigi CSN, ja liela dalja tos rupji neieveero (staav krustojumos, ignoree luksaforu signaalus), un pie kam neviens iipashi necenshas tos paarkaapeejus sodiit????
    8:41p
    BLJAAAAAADJ!!!!!!!!
    Tagad biju izbraucis ar auto kaadu gabalinju, un tas briivgaitaa maita slaapst nost. Kaapjot aaraa sit pa nagiem. Izskataas ka laikamm atkal aizdedzes spoles dirsaaa :(
    8:53p
    Nu pisec shitie iereednji :D
    Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) Sanitārā robežinspekcija uzskata, ka organizēt grāmatvedības semināru Spānijā ir lētāk nekā Latvijā.

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/article.php?id=21142905

    << Previous Day 2008/06/09
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba