ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, April 3rd, 2006

    Time Event
    12:18a
    Kokteilis
    Taaak, shovakar biju uztaisiijis kokteiliishus. Tos nobaudiija [info]kreiza, [info]taapati, [info]lestat un es. Bija garshiigi:))

    Pirms stundas atcereejos par piena paku uz palodzes, kura tur jau kaadu nedeelju gulj, un gribeeju apskatiit liidz kuram terminjasm tas jaaizlieto. Bet ak vai, piena pakas vairs nebija. Es tak nebuushu to kokteiliitii iejaucis?! :D

    Ar labunakti visiem :)
    9:38a
    Ehh
    Ceru ka taa nav, ka kaa pirmdienu saaksi, taa visu nedeelju pavadiisi. Saap kakls :(
    10:34a
    Celjaa uz aptieku
    Vajadzeeja aizbraukt uz aptieku. Tachu uztraapiijos uz uzrakstu - paartraukums 15 min. Nu labi, braucu uz naakamo aptieku, kas atrodas melnsila ielaa. Pa celjam redzeeja kaa viens autovadiitaajs izpildiijaas. Taatad, ir mashiinu rinda, kaa jau ierasts no riitiem. Uz priekshu celja kreisaa pusee ir veikalinji ar staavvietu. Protams, ka viens praktiski jauns tumshi sarkans ford fokusinjsh saaka raadiit pigorus, tas ir, aizpleesa garaam visai rindai pa preteejo joslu, un iebrauca staavvietaa pa tuvaako iebrauktuvi. Principaa praakaapdams veel nepaartrauktaa liinijas ziimi kas bija pretii iebrauktuvei, lai gan dotaa situaacijaa vinjsh to neshkeersojas, jo preteejaa joslaa iebrauca pirms shiis liinijas saakuma :D. Bet nu, rindaa staaveeja arii CP ekipaazha, kas tuuliit pa otru iebrauktuvi iebrauca pretii un aptureeja vadiitaaju, kas jau bija izkaapis. Neziskatiijas ka vinja sodiija, vinjsh gan kaut ko no maku izvilka, tachu ar to arii viss beidzaas. Peec tam vinjsh iegaaja gastronomijas veikalaa, bet CP aizbrauca.
    4:36p
    Opaaa
    Un es veel domaaju, ka vakaraaa vajadzeetu maizes zupu ar saldo kreejumu :D

    Piektdienas, 31. marta, pēcpusdienā Pārtikas un veterinārā dienesta Valkas pārvalde (PVD) no Valsts policijas saņēma operatīvo informāciju par kādu Valkas rajona iedzīvotāju, kura saindējusies ar uzņēmuma «Smiltenes piens» ražotu saldo krējumu, gūstot mutes dobuma ķīmisku apdegumu, informē PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ilze Meistere.

    http://www.apollo.lv/portal/news/articles/71422
    7:35p
    Satiksme
    Shovakar bija jaasheerso daugava virzienaa uz paardaugavu no plavniekiem. Visu laiku pa swh bubinaaja, ka uz salu tilta korkjis, uz muuksalas apli avaarija utt. Taa iespaidaa noleemu nemeegjinaat uz salu tilta baazties, jo valmieras iela jau taada paleeninaata bija. Taadeelj noleemu braukt pa akmens tiltu. Bet ak vai, taa bija slikta domaa, 13 janvaara iela ljoti leeni vilkaas. Taatad nebija nekaada laika ekonomija, kur nu veel liikums braucot pa akmens tiltu. Naakamreiz nepakljaushos SWH provokaacijaam bljin.
    8:28p
    Seezhu un gurkjojos, pagaidaam veiksmiigi :D
    9:35p
    Vakars vienatnee
    Taaak, tagad ielieshu sev glaazi manis iecieniitaa kirshu viina dzeeriena un nodoshos filmas "Atpakaļ ceļa nav" skatiishanai :)
    9:39p
    Shis tas par uudenspiipeem:))
    http://www.cigars.lv/public/26651.html
    10:12p
    Kjermenis
    Gribu uz laiku aiznjemties veselu degunu :))
    10:20p
    Kjermenis 2
    Vakar iznaaca runa par to, kaapeec man peedeejaa laikaa uzradusies riepinja. Nu es teicu, ka jaunaajaa darbaa divas globaalaakaas lietas ir: vai nu seezhu pie datora, vai nu uz poda, taa kaa kjermenja kustiiba ir minimaala :P
    10:25p
    Kjermenis 3
    Seezhu kails pie datora, gruuti liist atpakalj gultaa lai skatiitos filmu, pie datora interesantaak:))
    Ak jaa, tagad saakaas reklaama:(
    11:44p
    Uhhh
    Seezhu joprojaam kails pie datora un nevaru acis no monitora atraut. Kaa man patiik, kad meitenes par maniim runaa, mmmmmm :D

    << Previous Day 2006/04/03
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba