ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, February 27th, 2006

    Time Event
    7:03p
    Nesaprotu
    Baaac, nu nekaadi nespeeju saprast, jau kuro reizi, zinot ka Dadzii nekaa praatiigaa nav, njemu un vienalga to nopeerku.
    7:06p
    Melnaa diena
    Riits. Gruuti pamosties, bet vajag. Jaapaspeej uz vilcienu 8:04, jo 9:00 jaabuut man kursos. Aizvelkos liidz stacijai, izstaavu rindu peec biljetes, peec tam uz peronaa veel paaris minuutes drebinos (-15C). Iekaapju vilcinaa, kursh staavgruudam jau pilns. Nostaajos briivaa vietaa, bet kaut kur apmeeram pusotra metra raadiusaa kaads ozh smagi peec sieriem. Neko, naakas adapteeties un iztureet liidz riigai.

    Turpinaajums... )
    7:35p
    Pamaniitaa peerle:)))
    Nopirku divus dažādus elektroniskos termometrus un par tiem izgāzu kopā ap ls 7,-. Mājās sāku mērīt temperatūru - viens uzrāda 36,2 otrs uzrāda 35,8. Domāju, ka mans ķermenis ir atdzisis un laikam laiks pie Pētera iet. Samērīju ar dzīvsudraba termometru - a tas rāda 36,7. Nospļāvos trīs reizes un esmu cieši apņēmies elektroniskos kādam eiropas birokrātam iebāzt vienā vietā!

    Tas bija viens no komentaariem par dziivsudraba termometru aizliegshanu rakstaa: http://www.apollo.lv/portal/news/articles/68931

    << Previous Day 2006/02/27
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba