ZB
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, January 10th, 2006

    Time Event
    8:33a
    Nu aarpraac
    Baaac, tie biezie galiigi, nu truukst vaardu vienkaarshi. Uz vienas ielinjas (Gregora iela) svaigs mersis(iespeejasms ka cita marka), bet daargs, nesadaliija celju ar vienkaarshu, darbaljauzhu mashiiniiti. Trakajaa sadursmee cietis mersha spoguliitis, kursh pielociijies pie stikla!!!! Nepietiek ka gandriiz vai visu ielinju noblokjeejushi, shie gaida policiju bljin. Par cik mersim tumshi stikli bija, neredzeeju kas tur seezh iekshaa. Bet zinot to mashiinu kontigentu, kas brauc pa to ielinju (uz privaato skolu), pie stuures visticamaak seezh kaada kundziite, pie kam blonda. Tumshmates kaut kaa reti tur redzu. Bljin, nu vai nav katastrofa, deelj vienu spoguliti, kuram visticimaak bikinj emalja noskraapeeta, saukt celju policiju? Par muusu nodoklju maksaataaju naudu? Buutu taa mersha vadiitaajs/ja kauneejusies un atlociijusi spoguli, a tam puisim paprasiijusi 10 latus kafijai par moraalo kaiteejumu un miers. Zheel ka nebija liidzi fotoaparaats. Obligaati buutu nofotografeejis un ielicis vienaa autoportaalaa zem virsraksta KAUNS!!!!!

    p.s.
    Es taa nabaga puisha vietaa buutu neapstaajies braucis taalaak, jo diez vai numuru piefilseetu, un kur nu veel paspeetu apgriezties. Pasham ir gadiijies, ka marshrutkas paaris reizes aizkjer spoguljus man. Un vai taapeec esmu miris, ka neskreeju pakalj un bezjeegaa nemeeginaaju runaat? Atlociiju spoguli un braucu taalaak.

    Current Mood: angry
    11:36a
    Melnaa piektdiena
    Ups, ieskatiijos kartinjaa, kuraa rakstiits kad jaaiet pie zobaarsta (ieprieksheejo reizi peerceelu). Un tur staaveeja rakstiits smuks cipars 13.janvaaris. Paskatiijos kalendaaraa - piektdiena :)))

    p.s.
    Gribeeju jau prasiit, vai ir kaadas idejas kaa piektdienu pavadiit, bet, sestdien ir eksaamens matemaatikaa, ja tikshu pielaists:)))
    12:01p
    Gribu datoru, kam visas sastaavdaljas ar Wireless sajuugtas:)))
    Компания Seagate продемонстрировала полнофункциональный прототип жесткого диска форм-фактора 1,8", оснащенного адаптером беспроводной связи Wireless USB (W-USB).

    http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?05/33/68

    << Previous Day 2006/01/10
    [Calendar]
    Next Day >>

My Website   About Sviesta Ciba