offtopic.: Es izskaidrojos, bet neatvainojos. Es parasti lasu sastāvu. Vīni manā pasaulē tumša bilde. Rāvums par valstim bija iz plauktiem. Tagad ir viss globāls, etiķetes ir mārketings, neba visas firmas var veikt tādu novākumu kā pārdod un vīnu markas ir nevis garša, bet mode. Aiziešu vīna kursos vai izlasīšu kādu grāmatu (ar vīniem gan problēma tie jāgaršo, pieļauju tevi apmācija U. Pilēna uzņēmuma kursi (nevieniem citiem nav info ikeš LV), kuri ar Vīna salona atvēršanos ir pieejami plašāk) gan varētu tevi pārsist. Tomēr neba es iespringstu uz vīna zināšanām, jo garšas īpatnības in general ir zinātne ar :D Garša mainās katrā paaudzē, tā evolucionē. Vēl traģiskāk tā mainās visa cilvēka mūžā (notrulinās). ar alkoholu un citām nezināmām vidēm garša adaptējas un tad mainās. Karoče vīna pazinēji, degustētāji no pamatiem blefo un taisa mārketingu tīri zinātniski tur ir, tik traki kā ar gaumi nav, bet tuvu tam :P. Tāpēc es piekāpjos tavu zināšanu priekšā.
|