Miss Pocins - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 5., 2010


[info]pocins20:50 - Sm.

Jā, tā patiesi ir - šis raksturojums beidzot atbilst man.. Bet par rupjībām, gan šķiet,ka citreiz mēdzu būt ļoti rupja. :D

ROZĀ

Galvenās iezīmes:

Miers, mīlestība, draudzība, līdzjūtība, relaksācija. Maigas emocijas un saskaņa. Ļaunuma pārvarēšana, gods, morāle, draudzība un veiksme.

Raksturojums:

Cilvēki, kam patīk rozā krāsa vai nu meklē vai jau ir atraduši piemīlīguma un svētlaimes stāvokli. Viņi nemitīgi smaida, kas nereti spēj nokaitināt apkārtējos, īpaši ja tie neatrodas uz tā paša dzīves izjūtu viļņa. Šie cilvēki mēģina un spēj saskatīt pārējos tikai labo, patiesi mīlot visus, kas atrodas viņu uztveres zonā. Ja viņi neuzskata, ka kāds nav patiešām labs cilvēks, varat ticēt – rozā krāsas cienītājiem ir bijis pamats tā domāt.

Rozā krāsas cilvēki ir ļoti inteliģenti un vērīgi. Viņi mācās, analizē kā labāk rīkoties, pirms ķeras pie lietas. Dažiem viņi var šķist pārāk lēni un apdomīgi, bet tas tā šķiet tikai pateicoties rozā krāsa piekritēju metodiskumam, un centīgumam.

Dažreiz, būdami pārlieku lieli optimisti, šie cilvēki mēģina izskatīties jaunāki par saviem gadiem. Viņi pasauli skata tik ļoti pozitīvā gaismā, ka tas var kļūt mulsinoši. Kautrīgi, un vēlas būt mazliet aktīvāki, bet baidās no sasteigtas rīcības, jo nevēlas kļūdīties, lai netiktu nepatiesi tiesāti un nesaņemtu apkārtējo nosodījumu.

Humors ir tas ierocis, ko rozā cilvēki izmanto, lai padarītu apkārtējos kaut nedaudz laimīgākus, tomēr viņi nespēj būt piedauzīgi vai rupji, tādēļ parasti bārstās ar sausām asprātībām.


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba