Miss Pocins - Iekāpu un izkāpu vakardienas šodienā.

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 31., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:14 - Iekāpu un izkāpu vakardienas šodienā.
Šodien tiešām labāku filmu nēesmu domājusi redzēt - vispār es negribēju viņu skatīties, bet beigās noskatījos līdz galam un domāju,ka tagad tā varētu būt vien no jaukākajām un sirsnīgākajām filmām, kurai ir tādas beigas, stāsts [okey, ir jau arī nedaudz paredzami... bet tomēr] Filma "Penelope" - iesaku noskatīties, tiešām patikās.. Kristīne Ričīj -vispār ir lieliska aktrise tāpēc vien ir vērts redzēt šo filmu [sun]

NEdaudz par vakardienu.
Tātad, dažādu iemeslu dēļ, vakardiena biju laukos, kur kokos vēl auga sīpoliņi [mazie āboliņi - tas nezinātājiem], izpalika rīta satikšanās ar HIM. Bet pēc tam, jau satikos arī ar HIM, Tīdžu, garšīgi parunājām, nolaupījām Zaņilu.. Bet tomēr, garšīgi pie Jūras iedzērām - mohahahaha. Pēc tam jau vis bija kārtībā, noskatoties filmu "The Ugly Truth" - filma laba jā - tikai žēl,ka visu to, ko viņi no vidus filmā saka, es jau paredzēju - un par to varēja izsmieties [khe khe..] Jā, Pica garda ļoti.

Arī pēc tam notikumi jauki, bet jā.
"Tas jau bija par traku.." - Kāpēc? - Nezinu - Kas? - Nezinu - Kur Tu? - Nezinu.
Jā, labi, man patika vakardiena un arī šodiena ceru,ka būs laba.
Es gribu iet uz "Resnajiem Putniem" un braukt uz "Upeslokiem", kā arī apmeklēt "Black And White" - bet paļubom, es derēu, ka neviens mani neizvilks no mājas un nekur netikšu un sēdēšu HOME - wīii.

Citāts:
Problēma, kas rodas, ja pārāk bieži kavējamies pagātnē, ir tāda: kamēr mēs atgriežamies pagātnē, nākotne ir aizsteigusies prom... /Mihails Cibenko./

Mēs bieži kavējamies vakardienā, pagājšajā ballīte, pasākumā, atmiņās - bet palaižam garām ŠODIENU, šo momentu, jaunas atmiņas.. Nesaku,ka nevajg atcerēties un pakavēties atmiņās, bet ne jau tādos momentos kā ŠIS. Jo jeb kurā brīdi Tava nākotne var aši aizsteigties prom.. Tāpēc vajag pasargāt.. Sevi un Sevi.. Kā arī Sevi.
Garastāvoklis:: [mood icon] peaceful
Mūzika: Koru karu dziesmiņas

(Ir Ideja.)


> Go to Top
Sviesta Ciba