|
[31. Aug 2011|11:19] |
ja tā turpināšu, drīz būšu ābolmaizes cepšanas spečuks. vakar gan sadega visa apakša, bet kūka tāpat pazuda dažās minūtēs. |
|
|
Comments: |
LŪDZU, LŪDZU, LŪDZU, UZRAKSTI TE UN TAGAD, KO UN KĀ TU DARI!
mammas ātrā recepte: nopērk gatavu kārtaino mīklu, liek uz cepampapīra, sasmērē ar krējumu, uzber mazliet cukura, saliek smuki rindiņās šķēlītēs sagrieztus ābolus, atkal mazliet cukura, liek cepeškrāsnī. pēc kāda laika ņem ārā un uzlej pa šķirbiņām sagatavotu masu no 2-3 olu dzeltenumiem un 2-3 karotēm krējuma, mazliet vaniļas cukura. tad vēl uzkaisa kanēli. bet tā viss uz izjūtu, laiku un grādus konkrētus arī nepateikšu, krējumu var likt atkarībā no tā, cik mīkstu gribi kūku. un galvenais - neaizmirst cepeškrāsnī ielikt arī trauku ar ūdeni, savādāk būs kā man vakar - apakša sadegs, bet augša nekā...
lielisks veids, kā tikt vaļā no āboliem :)
Ja nu kas - tev vakarā vajadzēs mani supportēt!
sarunāts, tikai iegādājies kārtaino mīklu (piemēram, teslu) un normālu krējumu (ne jau kkādu mazprocentīgo) | |