pleeka - [entries|archive|friends|userinfo]
pleeka

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 5th, 2012|11:59 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vakar runaaju angliski, vaaciski, latviski, krieviski. plus klausiijos vel portugaalju. spaanju val. peec shaa speeju izspiest vien dazhas vienkaarshas fraazes. briidii, kad peec anglu-vacu-portugalju mikshlja saakas latvieshu un krievu valoda, uzkaaros. galva saaka kuupeet, meele piities.
riit buus atkal jaapaariet uz vaacu, anglju.
plus shodien realitaates sapluushanas. braukaat pa Vaacijas mazpilseetaam un dzirdeet, ka runaa latviski un es neesmu persona, kuru uzrunaa bija pavisam diivaini. Taapat kaa braukt mashiinaa ar cilvekiem, kuri bija Riigas/Latvijas realitaatee.
Nepanikot un elpot dzilji, kad Briiviiba, zvana nakts viduuu un suuta sms, ka uzticaas, un ka varu darit ko un ar ko gribu un, ka man vajag pie taa palikt (?). Un tad naakamajaa dienaa nekaadi nekomentee nakti, un iisi pazinjo, ka tagad negrib runaat, un runaasim, kad tiksimies. Spiest runaat pa tel nevajag. Un taapat, ja cilveks godiigi pasaka, ka negrib tagad runaat, arii tak´ labi. Burviigi, ka speej but tieshs un atklaats.
Taapat kaa draudzenei chiiksteetaajai taa arii speeju tieshi un mieriigi pateikt, ka man negribas daudz palikties pie negatiiva cilveeka shobriid. Un iemaaciities miileet arii taadu, uhhh... Un tas viss arii rit tikai cilveeciigi. Meedz buut gruuti esot staavoklii, meedz buut depresiivs noskanjojums. Un pleeka smiiknjaa, kas ir ikuraat, no kaa gribu izveeleeties citos cilveekos. Taapat kaa neshaustiit, nekritizeet, nelamaat sevi.
ich bin wundershön! ich bin wundershön! ja, ich bin wundershön! ich! (klausies, pleeka, klausies. tas tev)

un sajuuta, ka vajadzeetu kaut ko dariit (balss ne mana, kas to saka)
tagad veel noskanjoties taa pozitiivi un mieriigi un aizbraukt uz Berliini. Un man pat ir pilniigi oficials, neomocionaals iemesls - atdod guljammaisu, un izkraameet dazhas dreebes. Jo ´kaa´ dabuut gatavu to ko gribu, pie tam veel ´jauno´ gribu, taa iisti nav ne jausmas.

un man gribas aizbraukt uz treilerparku un satikt Schatz. Kas mani diida, un kur tas novestu nav ne jausmas. Vien skiet, ka gluzhi tehniski tas vareetu nesanaakt, jo no shejienes Berliines virzienaa diez vai doshos agri no riita. Un ja, es pirmo dotos uz treilerparku, pie Schatz un taa un tad uz maajaam pie Briiviibas, vareetu buut, ka briestu liels paarpratums un skaidroshanas, vai vienkaarshi mega provokaacija, kas novestu pie otraa gaidiitaa iznaakuma, ka mees izskiramies. Pirmais ir, ka vins mani bildina. Uz ko ceru vairaak, varbuut metot moneetu paliidzeetu (Ja nevari izlemt, met moneetu un tad cerot, kas uzkritiis ir skaidrs ko dariit, pirms moneeta pat nokritusi)
linkpost comment