pleeka - attiecības pēc kalendāra [entries|archive|friends|userinfo]
pleeka

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

attiecības pēc kalendāra [Aug. 3rd, 2013|01:51 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tiku brīva no 'saviem' bērniem, taču vēl ir arī viņa bērni, ar kuriem tagad ir iekritis atvaļinājums, kas ir, protams, brīnišķīgi viņiem un es esmu par Viņu priecīga.
taču rīt viņš agri celsies, lai ietu uz aptieku (bērns kāju pārsita). Un man - garas nakts, un lēna rīta vietā, ja gribu vairāk laika ar viņu pavadīt (lasi: ķert katru pieejamo mirkli) vajadzētu ar viņu kopā iet. Aptieka un vēl tur kas, taču to var arī saukt par kopigu pastaigu. pozitīvi skatoties uz dzīvi un šī brīža iespējām.
saliku kopā savu darba grafiku, ar viņa 9-5 darbu (8-6 laikam būtu precīzāk), nedēļas nogales, bērni (viņa) ir pie viņa un kad nav. Un še ku re ku! Sanāca tomēr vesels viens vakars, kad man ir brīvs un viņam nav ne bērnu, ne darbs nākamajā rītā, t.i., iespējamība dzirdēt frāzi °man tagad jāiet gulēt° varētu būt mazāka.
jā un tomēr, cilvēks manāmā miega stadijā masēja man pēdas kamēr es (nevis 'mēs') filmu skatījos, un nupat sasprauda ausu aizbāžņus, lai es šo varētu uzklabināt un filmu līdz galam noskatīties. Izskatās, ka ausis aizbāza labprātīgi un pavisam harmoniski un mierīgi noskaņots.

vēl atmest paniku, ka man nebūs ko darīt esot šai pilsētā viņa jaunajā dzīvoklī, kas vairs nav aiz sienas. bet tā ir panika, ar ne pārāk lielu un patiesi vēra ņemamu racionālu pamatu

hau! esmu runājusi
linkpost comment