pink_pony

Jāņa telefons

Jul. 6th, 2012 | 03:17 pm
From:: pink_pony

Kaut kāds lohu iepirkšanās saits, uz kuru es pat nelinkošu, ir uzsācis spama kampaņu - laikojot un šārējot viņus, varat tikt pie lieliskā Jāņa telefona.

Tas ir telefons, no kura ir aizvāktas visas nevajadzīgās fīčas, lai nodrošinātu zemu cenu un ilgu baterijas darbības laiku. Izklausās vienkārši super vai ne?

Nē, Jānis ir lohs.

Pirmkārt Jāņfons līdz ar huiņu (nu visādām tur kamerām un GPSiem) ir izmetis arī tādu lietu kā SMS. Tas varbūt izklausās baigi subjektīvi, bet iespēja kādam nosūtīt ziņu arī tad, ja viņš tobrīd pulē stieni un nevar/negrib pacelt trubu, tomēr ir pieskaitāma mobilā pamatfunkcijām, nevis atmetamajai figņai. Bet nu ok, tad jau droši vien viņi ir atmetuši tādu figņu kā ekrāns, lai taupītu enerģiju. Galu galā, uzmetot Jāņfōnam skatu patiešām nekāds ekrāns nav redzams, bet huju - ekrāns vienkārši ir novietots tam galā, lai būtu maksimāli neērti tajā skatīties, vienlaikus spiežot pogas. Tas gan ir ok, jo šis ekrāns nepilda vispār nekādas funkcijas.

Kronis visam tomēr manā skatījumā ir kontaktu grāmatiņa. Tā atrodas telefona aizmugurē aiz vāciņa un ir taisīta no papīra. Nesatraucieties - pildspalva nāk komplektā.
Šajā brīdī es vairs nesaprotu kāpēc šim telefonam ir pogas, nevis ripulis. Ripuli varētu izmantot, lai vēl pagarinātu baterijas darbības laiku un vienlaikus nodrošinātu papildus appealu hipsteru crowdā, jo tikai hipsters vispār varētu nopietni apsvērt Jāņfōna iegādi (par šo sūdu tiek prasīti 200 bakši) - galu galā, atšķirībā no aiFōna, tam nav absolūti nekāda riska aiziet meinstrīmā.

Joprojām facepalmojot,
special_pony

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.