pink_pony

tipiskais ieraksts

Sep. 14th, 2010 | 11:10 am
From:: pink_pony

Man šorīt bija jauks noskaņojums - pat agrā celšanās pārmaiņas pēc nebija nodarījusi gauži pāri. Arī daudzsološi bija pirmie rīta notikumi. Like, panikas lēkme šo sieviešu vidū, kad bija nozudusi viena kabineta atslēga - tiešām bija mazliet funny, cik trauksmaini var uztver šādu notikumu.
Diemžēl prieki nu ir beigušies, jo viena no pasniedzējām paspēja paziņot, ka man nevajadzētu izteikt viedokli par lietām, kas nav manā kompetencē + es viņai "braucot augumā". Moš vnk neesmu apradusi ar domu, ka daļa manu darba pienākumu ir samērā nesakarīgi un pārsvarā saistīti ar izpatikšanu da visiem. Ko es pateicu? Tikai to, uz ko norādīja mana "tiešā priekšniece" - ir viena vienota mācību programma un nevar būt, ka katram pasniedzējam prasības var atšķirties. Bez tam jāvadās pēc tā pasniedzēja prasībām, kurš ir atbildīgs par konkrēto priekšmetu. Actually kādu gan vēl reakciju es varēju gaidīt. XD
Anyways, laikam jau par spīti samērā nejēdzīgajam darba grafikam, jāsaņemas un knašāk jādarbojas ar ārpus darba lietiņām.

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.